LG представила новий складаний OLED-ноутбук Gram Fold із процесором Intel Raptor Lake і підтримкою Thunderbolt 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG вийшла на нішевий ринок ноутбуків зі складними дисплеями. Слідом за ASUS, HP і Lenovo, LG Gram Fold є 17-дюймовим планшетом, який можна скласти і використовувати як 12,3-дюймовий ноутбук. LG Gram Fold оснащений сучасним процесором Intel Raptor Lake і інтерфейсом Thunderbolt 4.

За даними LG, Gram Fold оснащений 17-дюймовою OLED-панеллю з роздільною здатністю 2560×1920 пікселів. Однак за задумом компанії, пристрій може складатися, утворюючи пару 12,3-дюймових панелей із роздільною здатністю 1920 x1280 пікселів. Таким чином, Gram Fold можна використовувати як великий планшет, компактний ноутбук або мініатюрний ПК.

Для цього LG розробила Bluetooth-клавіатуру з вбудованим трекпадом і активним стилусом для нотаток і малювання. Яскравість дисплея досягає 500 ніт, охоплення колірного простору DCI-P3 становить 99,5%, а частота оновлення – всього 60 Гц. При цьому в основі лежить 10-ядерний процесор Core i5-1335U із серії Intel Raptor Lake-U, 16 Гбайт оперативної пам’яті і твердотільний накопичувач ємністю 512 Гбайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Gram Fold оснащений акумулятором ємністю 72 Вт-год, але при цьому важить всього 1,25 кг. Крім того, LG оснастила пристрій двома портами USB Type-C, один з яких підтримує протокол Thunderbolt 4. Дивно, але замість звичних стерео- або квадродинаміків компанія вбудувала тріо 1,5 Вт колонок. Наразі LG підтвердила, що Gram Fold буде продаватися в Південній Кореї за ціною 4 400 400 KRW (~$3287) з 4 жовтня. Інформація про глобальний реліз поки не відома.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.