Huawei представила “найтонший і найлегший” планшет у світі

Гаджет має шість динаміків, батарею на 10 100 мАг і гнучкий екран OLED.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei показала новий флагманський планшет MatePad Pro 2023. Це величезний девайс діагоналлю 13,2 дюйма, він позиціонується як “найтонший і найлегший у світі великий планшет” – принаймні, за словами виробника.

Новинка важить 580 г, товщина становить 5,5 мм, рамки дисплея мають ширину всього 3,4 мм, а екран займає майже 95% площі передньої панелі. Виробник порівнює пристрій із 12,9-дюймовим iPad Pro, який помітно важчий і товщий.

Планшет оснащується гнучким екраном OLED з роздільною здатністю 2880×1920 пікселів і кадровою частотою 144 Гц. За продуктивність відповідає чип Kirin 9000s, як у смартфонах серії Mate 60. На задній панелі розташувалася подвійна камера з основним модулем на 13 Мп і надширококутним модулем на 8 Мп. Селфі-камера має роздільну здатність 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також серед характеристик – шість динаміків (два високочастотних і чотири низькочастотних), стилус M-Pencil третього покоління і батарея на 10 100 мАг. Huawei обіцяє до 16 автономності в режимі перегляду відео, збереженого на пристрої.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.