Ґаджети

Google більш детально показала смарт-годинник Pixel Watch 2 до його офіційного анонсу

Share

Компанія Google опублікувала нове відео, в якому більш детально показала майбутній смарт-годинник Pixel Watch 2. Хоча новинка багато в чому схожа на попередника, відео відображає деякі помітні відмінності. Наприклад, гаджет отримав нову заводну головку (коронку), сертифікацію захисту IP68, а також зовсім інший масив датчиків.

Напередодні анонсу нової серії смартфонів Pixel, який відбудеться 4 жовтня, компанія Google вирішила коротко показати майбутні продукти, серед яких опинилися смартфон Pixel 8 Pro, його більш компактна версія Pixel 8, а також новий смарт-годинник Pixel Watch 2. Останній у попередньому відео компанії з’явився лише на мить. У новому 16-секундному ролику Google показала їх більш детально, підтвердивши відмінності новинки від попередника.

Ключова зміна пов’язана з масивом датчиків пристрою. В оригінальних Pixel Watch датчики електродів ЕКГ на зворотному боці пристрою розташовані в ряд, у нових Pixel Watch 2 – за круговою схемою і з більш дрібними світлодіодами. З чуток, новинка отримає новий датчик Sense 2 для постійного моніторингу електрошкірних реакцій. Можливо, саме тому Google змінила схему розташування масиву сенсорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише портал The Verge, відео також підтверджує, що пристрій отримає рейтинг захисту IP68. Оригінальні Pixel Watch можна було занурювати у воду на глибину до 50 метрів. Він має рейтинг водонепроникності 5ATM. Новий годинник додатково отримає захист від пилу.

Нова заводна головка Pixel Watch 2 розташована на одному рівні з екраном і тепер не втоплена в корпус, як в оригінальної моделі годинника. В іншому Pixel Watch 2 явно запозичує дизайн попередньої моделі. Це говорить про те, що ключові зміни в новинці будуть пов’язані з її внутрішніми компонентами. Чутки приписують Pixel Watch 2 новий процесор Qualcomm Snapdragon W5 Plus замість двоядерного Exynos 9110 від Samsung, підтримку надширокосмугового зв’язку UWB, а також більш ємну батарею.

Усі подробиці стануть відомі 4 жовтня, коли новий смарт-годинник офіційно представлять. Того ж дня на Pixel Watch 2 почнуть приймати попередні замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Електростанція нового покоління покладається на стиснення повітря

    Компанія Hydrostor належить до числа лідерів у сфері зберігання енергії на основі стисненого повітря. До…

    12.05.2024

    Космічний апарат зняв Сонце з близької відстані (відео)

    Європейська космічна агенція представила відео поверхні Сонця, зняте за допомогою космічного супутника Solar Orbiter. Апарат…

    12.05.2024

    Поради Apple щодо безпечної зарядки телефону

    У сучасну цифрову епоху смартфони стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Від спілкування до розваг…

    12.05.2024

    Все як у Apple. Samsung згорнула перспективний проєкт

    Слідом за колегами з Купертіно, корейський бренд відмовився від розвитку систем автономного водіння. Про це…

    12.05.2024

    Підводний велосипед Seabike дасть змогу плавати з великою швидкістю

    Плавання - дуже цікаве, корисне і захоплююче заняття, але воно буває вкрай виснажливим, особливо для…

    12.05.2024

    Apple додасть функцію транскрибування голосових записів до тексту в iOS 18

    Почався зворотний відлік часу, коли Apple планує впровадити в iPhone функції, що базуються на штучному…

    12.05.2024