Google більш детально показала смарт-годинник Pixel Watch 2 до його офіційного анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google опублікувала нове відео, в якому більш детально показала майбутній смарт-годинник Pixel Watch 2. Хоча новинка багато в чому схожа на попередника, відео відображає деякі помітні відмінності. Наприклад, гаджет отримав нову заводну головку (коронку), сертифікацію захисту IP68, а також зовсім інший масив датчиків.

Напередодні анонсу нової серії смартфонів Pixel, який відбудеться 4 жовтня, компанія Google вирішила коротко показати майбутні продукти, серед яких опинилися смартфон Pixel 8 Pro, його більш компактна версія Pixel 8, а також новий смарт-годинник Pixel Watch 2. Останній у попередньому відео компанії з’явився лише на мить. У новому 16-секундному ролику Google показала їх більш детально, підтвердивши відмінності новинки від попередника.

Ключова зміна пов’язана з масивом датчиків пристрою. В оригінальних Pixel Watch датчики електродів ЕКГ на зворотному боці пристрою розташовані в ряд, у нових Pixel Watch 2 – за круговою схемою і з більш дрібними світлодіодами. З чуток, новинка отримає новий датчик Sense 2 для постійного моніторингу електрошкірних реакцій. Можливо, саме тому Google змінила схему розташування масиву сенсорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише портал The Verge, відео також підтверджує, що пристрій отримає рейтинг захисту IP68. Оригінальні Pixel Watch можна було занурювати у воду на глибину до 50 метрів. Він має рейтинг водонепроникності 5ATM. Новий годинник додатково отримає захист від пилу.

Нова заводна головка Pixel Watch 2 розташована на одному рівні з екраном і тепер не втоплена в корпус, як в оригінальної моделі годинника. В іншому Pixel Watch 2 явно запозичує дизайн попередньої моделі. Це говорить про те, що ключові зміни в новинці будуть пов’язані з її внутрішніми компонентами. Чутки приписують Pixel Watch 2 новий процесор Qualcomm Snapdragon W5 Plus замість двоядерного Exynos 9110 від Samsung, підтримку надширокосмугового зв’язку UWB, а також більш ємну батарею.

Усі подробиці стануть відомі 4 жовтня, коли новий смарт-годинник офіційно представлять. Того ж дня на Pixel Watch 2 почнуть приймати попередні замовлення.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.