Гідне місце в п’ятірці кращих ультрабуків займає представник «яблучної» корпорації. Хоча на зміну MacBook Air A1466 прийшла більш компактна 12-дюймова модель, він усе ще користується популярністю.

Комплектується ультрабук процесором Intel Core i5 п’ятого покоління у зв’язці з інтегрованим графічним процесором Intel HD Graphics 6000 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Продуктивності досить для вирішення поставлених завдань: від монтажу відео і редагування фотографій до серфінгу в інтернеті.

Екран з технологією TN + film, діагоналлю 13.3″ і роздільною здатністю 1440×900 пікселів чудово підійде для щоденної роботи. Інверсія кольорів мінімальна, тож очі при використанні практично не втомлюються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS ZenBook 13 UX331UN

Якщо хочеться трохи пограти на пристрої вагою дещо більше 1 кг, якнайкраще підійде компактний ZenBook 13. Таку можливість забезпечує потужний процесор Intel Core i5 8250U (1.6-3.4 ГГц), швидкісний твердотільний накопичувач і дискретна відеокарта NVIDIA GeForce MX150.

Корпус повністю металевий, прикрашений класичною обробкою в стилі Zen у вигляді кіл, що розходяться. Сюди виробник помістив батарею 4-cell, а товщина пристрою не перевищує 13,9 мм.

Dell XPS 13 9360

Ультратонкі ноутбуки лінійки XPS завжди дивували практично безрамковими дисплеями. Каталог ноутбуків виробника поповнився найбільш компактним у світі 13-дюймовим ультрабуком з товщиною рамки навколо екрану не більше 6 мм. Ще одна перевага — функціональний покращений дисплей з 5,7 млн пікселів, який може змагатися з еталонною Retina Apple. На додаток панель IPS IGZO забезпечить широкий кут огляду (до 170°) і чітке зображення.

Інтернет-магазин Brain пропонує знайти варіант для себе. У каталозі представлені лептопи з процесором Core i5 сьомого (Kaby Lake) покоління і 4 ГБ оперативної пам’яті, а також більш просунуті моделі з процесором Intel Core i7-7500U (2.7-3.5GHz) і об’ємом оперативної пам’яті 8 ГБ.

Lenovo Yoga 920 13

Наш рейтинг не міг обійтися без знаменитих трансформерів компанії Lenovo. Яскравий представник лінійки Yoga поєднує непогану продуктивність, достатню для роботи і розваг, з привабливим дизайном. 13,8-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю Full HD і тонкими рамками забезпечує бездоганне зображення.

Acer Nitro 5 Spin

Трансформер компанії Acer може похвалитися незвичайною мобільністю верхньої кришки. Вона здатна повертатися на 360°. У плані продуктивності пристрій може дати фору більшості конкурентів. Комплектується ноутбук процесором Core i5 8250U, обсяг оперативної пам’яті дорівнює 8 ГБ, а обсяг HDD — 1 ТБ.