Головна Ґаджети Топ-5 кращих ультрабуків

Топ-5 кращих ультрабуків

Гідне місце в п’ятірці кращих ультрабуків займає представник «яблучної» корпорації. Хоча на зміну MacBook Air A1466 прийшла більш компактна 12-дюймова модель, він усе ще користується популярністю.

Комплектується ультрабук процесором Intel Core i5 п’ятого покоління у зв’язці з інтегрованим графічним процесором Intel HD Graphics 6000 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Продуктивності досить для вирішення поставлених завдань: від монтажу відео і редагування фотографій до серфінгу в інтернеті.

Екран з технологією TN + film, діагоналлю 13.3″ і роздільною здатністю 1440×900 пікселів чудово підійде для щоденної роботи. Інверсія кольорів мінімальна, тож очі при використанні практично не втомлюються.

ASUS ZenBook 13 UX331UN

Якщо хочеться трохи пограти на пристрої вагою дещо більше 1 кг, якнайкраще підійде компактний ZenBook 13. Таку можливість забезпечує потужний процесор Intel Core i5 8250U (1.6-3.4 ГГц), швидкісний твердотільний накопичувач і дискретна відеокарта NVIDIA GeForce MX150.

Корпус повністю металевий, прикрашений класичною обробкою в стилі Zen у вигляді кіл, що розходяться. Сюди виробник помістив батарею 4-cell, а товщина пристрою не перевищує 13,9 мм.

Dell XPS 13 9360

Ультратонкі ноутбуки лінійки XPS завжди дивували практично безрамковими дисплеями. Каталог ноутбуків виробника поповнився найбільш компактним у світі 13-дюймовим ультрабуком з товщиною рамки навколо екрану не більше 6 мм. Ще одна перевага — функціональний покращений дисплей з 5,7 млн пікселів, який може змагатися з еталонною Retina Apple. На додаток панель IPS IGZO забезпечить широкий кут огляду (до 170°) і чітке зображення.

Інтернет-магазин Brain пропонує знайти варіант для себе. У каталозі представлені лептопи з процесором Core i5 сьомого (Kaby Lake) покоління і 4 ГБ оперативної пам’яті, а також більш просунуті моделі з процесором Intel Core i7-7500U (2.7-3.5GHz) і об’ємом оперативної пам’яті 8 ГБ.

Lenovo Yoga 920 13

Наш рейтинг не міг обійтися без знаменитих трансформерів компанії Lenovo. Яскравий представник лінійки Yoga поєднує непогану продуктивність, достатню для роботи і розваг, з привабливим дизайном. 13,8-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю Full HD і тонкими рамками забезпечує бездоганне зображення.

Acer Nitro 5 Spin

Трансформер компанії Acer може похвалитися незвичайною мобільністю верхньої кришки. Вона здатна повертатися на 360°. У плані продуктивності пристрій може дати фору більшості конкурентів. Комплектується ноутбук процесором Core i5 8250U, обсяг оперативної пам’яті дорівнює 8 ГБ, а обсяг HDD — 1 ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: