Ґаджети

Топ-7 найкращих смарт-годинників із функцією дзвінка у 2023 році

Share

Вибираючи розумний годинник з функцією розмови, ви зіткнетеся з двома категоріями гаджетів. Перші – бюджетні, у яких є тільки вбудований динамік з мікрофоном, і відповідати на дзвінки можна, якщо він під’єднаний до смартфона (у межах 10-20 метрів у зоні дії Bluetooth). Друга категорія – це дорогі моделі з eSIM, які є повністю незалежними і дають змогу дзвонити/приймати виклики де завгодно.

Ми вивчили ринок і знайшли найкращі смарт-годинники для дзвінків під різний бюджет і завдання. Пристрої з можливістю встановлення фізичної сімки принципово не розглядатимемо, оскільки найчастіше це “підвальний китай”, який глючить і ламається відразу після купівлі.

№7 – Haylou Solar Plus

Ціна: від 40$ (на AliExpress)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Haylou Solar Plus – це найдешевший розумний годинник з мікрофоном і динаміком, який доступний у продажу. “Розумним” його можна назвати з великою натяжкою, по суті це фітнес-браслет з великим екраном і класичним ремінцем. Виглядає гаджет доволі мінімалістично, має приємний алюмінієвий корпус, і працює плавно – без фризів і пригальмовувань.

Solar Plus справляються не тільки з прийомом дзвінків, а й дають змогу здійснювати вихідні виклики, обравши співрозмовника зі списку контактів, або вказавши номер прямо з екрана “вотчі”. Автономності Solar Plus вистачає на 6-7 днів роботи. Haylou – це виробник з еко-системи Xiaomi, тож незважаючи на невисоку популярність, з якістю у нього все гаразд.

№6 – Amazfit Pop 3S

Ціна: від 70$

Якщо хочеться варіант від знайомого бренду, зверніть увагу на Amazfit Pop 3S, які вийшли буквально місяць тому. Цей годинник підійде як жінкам, так і чоловікам. Корпус тут з нержавіючої сталі, а на вибір доступно два типи ремінців – стандартний, із силікону, і металевий браслет, який надає годиннику брутальності.

Pop 3S оснащений величезним 1.95-дюймовим AMOLED-екраном, фізичною кнопкою управління, і запасом автономності до 12 днів. Дзвінки з розумного годинника можна тільки приймати, жодних вихідних викликів. Але якість мікрофона і динаміків, судячи з перших відгуків у мережі, тут дуже відмінна – вас буде чути як під час розмови через смартфон по гучному зв’язку.

№5 – Honor Magic Watch 2

Ціна: від 90$

Далі переходимо до середнього класу. Magic Watch 2 – це вже класика від Honor, яка не втрачає популярності протягом трьох років з моменту виходу. Годинник доступний у розмірі 42 і 46 мм, відповідати на дзвінки можна тільки з великої версії, маленьку вбудованим мікрофоном чомусь обділили. Вибирають “меджік вотчі” за якісні матеріали корпусу (нержавіюча сталь), яскравий AMOLED-екран і безліч змінних циферблатів. На руці цей годинник має дуже солідний вигляд.

Автономність – значна, до двох тижнів роботи на одному заряді. Є вбудований дводіапазонний GPS, що дає змогу не брати на пробіжки смартфон, і акцент на функціях моніторингу організму. Також Honor Magic Watch порадують 4 ГБ вбудованої пам’яті, куди можна накачати музики і транслювати на бездротові навушники.

№4 – Huawei Watch Fit 2

Ціна: від 90$

За порівнянні гроші можна взяти новий смарт-годинник з відповіддю на дзвінок – Huawei Watch Fit 2. Він отримав дизайн у стилі Apple Watch, але з більш витягнутим екраном. Тут встановлена AMOLED-матриця на 1.74-дюйма з тонкими рамками, яка вміщує реально багато інформації. Є безліч циферблатів, GPS і підтримка AlwaysOn, з яким картинка відображатиметься на екрані навіть у режимі очікування (щоправда, на шкоду автономності гаджета).

Виробник обіцяє до 7 днів роботи з використанням усіх функцій, і до 10 днів без AoD. Унікальною фішкою цієї моделі є відразу 32 ГБ вбудованої пам’яті, але, як і всі попередні пристрої, Watch Fit 2 не підтримують eSIM. Розмовляти “з руки” ви зможете тільки за умови синхронізації з телефоном по Bluetooth.

№3 – TicWatch Pro 3 LTE

Ціна: від 170$

Серед топових годинників з eSIM найвигіднішими є TicWatch Pro 3 LTE, які з моменту виходу сильно подешевшали і часто потрапляють на розпродажі AliExpress. Гаджет побудований на чипі Snapdragon 4100 і працює під управлінням Wear OS – це адаптована версія Android, що підтримує встановлення сторонніх додатків. Можна завантажити ватсап, повноцінну навігацію, онлайн музику, і користуватися всім цим без підключення до телефону. Також годинник підтримує безконтактну оплату по NFC, чим не можуть похвалитися недорогі моделі.

TicWatch Pro 3 виконаний у міцному металевому корпусі з вологозахистом 5ATM і оснащений подвійним екраном: кольоровим AMOLED і енергоефективною FTSN-матрицею. Остання відображає монохромну картинку в режимі очікування, що дає змогу домогтися триденної автономності – практично рекордний показник для пристроїв на Wear OS. Якщо потрібен повноцінний смарт-годинник для розмов і не хочеться переплачувати, суворо рекомендуємо.

№2 – Samsung Galaxy Watch 6

Ціна: від 440$

Новинка від Samsung пропонується у двох версіях – стандартній і Classic. Модель Classic трохи більша за рахунок поворотного безеля, який використовується як додатковий спосіб навігації в меню і додатках. Годинники доступні в розмірах 40, 44, 43 і 47 мм, з купою різноманітних фірмових ремінців, тож підібрати гаджет на свій смак буде нескладно.

Watch 6 працюють на Wear OS, мають металевий корпус із сапфіровим склом, і серйозний захист за стандартами IP68 / 5ATM / MIL-STD-810H. Підтримка eSIM дає змогу дзвонити, надсилати SMS і листуватися в месенджерах без смартфона. Єдиний мінус Galaxy Watch 6 – висока ціна. Але є варіант заощадити, купивши п’яте покоління, яке не надто відрізняється за функціоналом, а коштує в півтора раза дешевше.

№1 – Apple Watch 8

Ціна: від 425$


Якщо потрібен аксесуар для айфона і бюджет не обмежений, логічно буде взяти Apple Watch. Модель SE – як оптимальну за ціною/якістю, або восьме покоління, в якому майже немає компромісів. У вісімки при собі 1.39-дюймовий OLED-дисплей з режимом AlwayOn, 32 ГБ вбудованої пам’яті і дуже спритний процесор Apple S8, з яким інтерфейс буквально літає. Годинник відстежує безліч показників організму (пульс, SpO2, ЕКГ, аналіз сну). eSIM присутня, а СМС і дзвінки доступні з будь-яких додатків, включно з месенджерами. Слабким місцем Apple Watch традиційно є автономність – вони витримують півтора, максимум два дні роботи на одному заряді.

Це були всі розумні годинники з функцією дзвінка, які ми рекомендуємо для покупки в 2023 році. Вибираєте будь-яку модель під свій бюджет і завдання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    MediaTek представила процесор Dimensity 8250 для середньобюджетних смартфонів

    Сімейство мобільних платформ MediaTek поповнила модель Dimensity 8250. Це чіп середнього класу, виготовлений за 4-нм…

    13.05.2024

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024