Anker представила навушники Soundcore Space One: приємна ціна та покращене шумозаглушення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійка Anker Soundcore щойно поповнилася новими навушниками Space One. Це передтопова модель, яка трохи простіша за флагманські Q45, але пропонує майже все, що можна хотіти від пристрою за 100$.

Оптимальні навушники Soundcore?

За даними Anker, Space One отримали поліпшену систему ANC. Компанія допрацювала блокування середніх і високих частот, на яких зазвичай знаходиться людський голос. Шумозаглушення працює адаптивно, підлаштовуючи свою потужність під оточення, і може виявляти як зовнішні звуки, так і ті, що потрапляють всередину, якщо чаша навушників не щільно прилягає до голови користувача. Soundcore стверджує, що навушники можуть заблокувати до 98% небажаного шуму.

Що стосується якості звуку, у Space One використовуються 40-міліметрові динамічні драйвери, аналогічні флагманській моделі Q45. Навушники отримали сертифікацію LDAC і Hi-Res Audio, а характер їхнього звучання можна налаштувати на свій смак у фірмовому застосунку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Space One забезпечують до 40 годин автономної роботи з увімкненим ANC і до 55 годин без шумодава. Зарядка протягом 5 хвилин дає до 4 годин додаткового відтворення. Крім того, навушники отримали три мікрофони з поліпшеними алгоритмами чіткості дзвінків, функцію авто-паузи (виявлення носіння), а також мультипоінт, щоб використовувати їх із ноутбуком і смартфоном одночасно.

Ціна і дата виходу

Поставки Anker Soundcore Space One почнуться 28 серпня. Навушники дебютують у США в трьох кольорах корпусу: Black, Latte Cream і Sky Blue за ціною 99.99$. З 31 серпня їх почнуть продавати у Великій Британії, Європі та інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.