Apple Watch Series 9 залишаться в колишньому дизайні, але ви все одно їх купите

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple вбудує в майбутній смарт-годинник новий процесор вперше за кілька років. Про це пише 9to5Mac.

Згідно з джерелом, у 2023 році Apple може представити три моделі Apple Watch – Series 9, Ultra 2 і SE 3. Декілька інсайдерів впевнені, що пристрої ніяк не зміняться зовні, проте оновлення поточного року буде вкрай важливим для лінійки Apple Watch. Вся справа у чіпі.

Востаннє Apple суттєво оновлювала процесор Apple Watch з релізом Series 6 — тоді чіп S6 був виконаний по 7-нм техпроцесу і по суті був аналогом Apple A13 з iPhone 11. Всі наступні моделі годинника випускалися на злегка видозміненому чіпі S6, і навіть Watch Ultra теж працюють у ньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року все зміниться. Інсайдери неодноразово підтверджують, що нові Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 та Apple Watch SE 3 отримають чіп S9, який базуватиметься на Apple A15 (з iPhone 13) і виготовиться за 5-нм техпроцесом. Це принесе істотне підвищення продуктивності, але найголовніше — автономність також покращає. Саме акумулятор залишається головним слабким місцем «яблучного» годинника, і будь-яка позитивна зміна в цій галузі не може не радувати. Тому фанати можуть вирішити оновити свої Applу Watch, навіть незважаючи на старий дизайн.

Ще один цікавий нюанс: всі три моделі, схоже, дорівнюватимуть у продуктивності, а ось час життя від одного заряду буде більше у Ultra 2 завдяки більш ємному акумулятору.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.