Ґаджети

Якими будуть AirPods 4 і що про них відомо вже зараз

Share
Улюблені багатьма бездротові навушники Apple AirPods 3-го покоління вийшли майже два роки тому, а це означає, що компанії настав час їх оновити. У цьому матеріалі зібрали всі інсайди щодо четвертого покоління культової гарнітури TWS.

Почнемо із зовнішнього вигляду. Дизайн оригінальних AirPods зберігався протягом двох поколінь, тому редизайн, представлений у третьому поколінні у 2021 році, ймовірно, збережеться і у четвертій ітерації навушників. Проте Apple може прокачати їхню начинку та функції.

Ключовим компонентом, який AirPods 4 зможуть запозичити з AirPods Pro 2, стане чіп H2. Разом з новим звуковим драйвером з низьким рівнем спотворень і спеціальним підсилювачем він забезпечить більшу якість звуку. ‌‌Також Apple може запропонувати покращення для персоналізованого просторового аудіо та швидше сполучення/перемикання між пристроями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, багато продуктів Apple тепер оснащені Bluetooth 5.3, тому AirPods 4-го покоління, швидше за все, отримають це нововведення. Bluetooth 5.3 забезпечить більш швидке та надійне з’єднання з iPhone та Mac, а також продовжить час автономної роботи навушників на годину порівняно з AirPods 3.

Ще одна очікувана зміна – сенсорне регулювання гучності, як у AirPods Pro 2. Поки що у базових AirPods такої можливості не було, але з виходом четвертого покоління це може змінитися.

Зарядний кейс із MagSafe також, ймовірно, отримає кілька покращень для більш глибокої інтеграції з Локатором. Цілком ймовірно, що у футляр AirPods 4 вбудують динамік для зручнішого пошуку навушників. На додаток до вбудованої міні-колонки, кейс може отримати петлю для ремінця, яка також служить антеною для чіпа U1.

З великою ймовірністю, кейс AirPods 4-покоління можна буде заряджати від магнітної зарядки для Apple Watch, але також навушники отримають довгоочікуваний порт USB-C замість застарілого Lightning.

Швидше за все, Apple випустить AirPods 4-го покоління ближче до кінця 2024 року, оскільки поки що в мережі не було якихось надійних інсайдів щодо їх випуску цього року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: AirPods
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024