Якими будуть AirPods 4 і що про них відомо вже зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Улюблені багатьма бездротові навушники Apple AirPods 3-го покоління вийшли майже два роки тому, а це означає, що компанії настав час їх оновити. У цьому матеріалі зібрали всі інсайди щодо четвертого покоління культової гарнітури TWS.

Почнемо із зовнішнього вигляду. Дизайн оригінальних AirPods зберігався протягом двох поколінь, тому редизайн, представлений у третьому поколінні у 2021 році, ймовірно, збережеться і у четвертій ітерації навушників. Проте Apple може прокачати їхню начинку та функції.

Ключовим компонентом, який AirPods 4 зможуть запозичити з AirPods Pro 2, стане чіп H2. Разом з новим звуковим драйвером з низьким рівнем спотворень і спеціальним підсилювачем він забезпечить більшу якість звуку. ‌‌Також Apple може запропонувати покращення для персоналізованого просторового аудіо та швидше сполучення/перемикання між пристроями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, багато продуктів Apple тепер оснащені Bluetooth 5.3, тому AirPods 4-го покоління, швидше за все, отримають це нововведення. Bluetooth 5.3 забезпечить більш швидке та надійне з’єднання з iPhone та Mac, а також продовжить час автономної роботи навушників на годину порівняно з AirPods 3.

Ще одна очікувана зміна – сенсорне регулювання гучності, як у AirPods Pro 2. Поки що у базових AirPods такої можливості не було, але з виходом четвертого покоління це може змінитися.

Зарядний кейс із MagSafe також, ймовірно, отримає кілька покращень для більш глибокої інтеграції з Локатором. Цілком ймовірно, що у футляр AirPods 4 вбудують динамік для зручнішого пошуку навушників. На додаток до вбудованої міні-колонки, кейс може отримати петлю для ремінця, яка також служить антеною для чіпа U1.

З великою ймовірністю, кейс AirPods 4-покоління можна буде заряджати від магнітної зарядки для Apple Watch, але також навушники отримають довгоочікуваний порт USB-C замість застарілого Lightning.

Швидше за все, Apple випустить AirPods 4-го покоління ближче до кінця 2024 року, оскільки поки що в мережі не було якихось надійних інсайдів щодо їх випуску цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.