Ґаджети

Amazfit Bip 5 офіційно представлені. У них величезний дисплей і багато спортивних функцій

Share

Незважаючи на те, що смарт-годинників на ринку загалом більш ніж достатньо, дійсно цікавих моделей із вдалим співвідношенням ціна/якість відносно небагато. Лінійка Amazfit Bip традиційно входить до їх числа. Сьогодні компанія представила вже п’яте покоління “біпів”, яке примножить все те, за що ми їх любимо.

Amazfit Bip 5 – функціонал і характеристики

Годинник оснащений великим 1.91-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 320×380 пікселів, що відповідає 260 ppi (у минулому поколінні екран був усього 1.69 дюйма). Матриця вкрита загартованим 2.5D-склом з олеофобним шаром, який має захистити її від відбитків пальців. Корпус отримав пило- та вологонепроникність відповідно до стандарту IP68, його розміри становлять 45.94 × 38.09 × 11.2 мм, а вага – 26 грам.

На годинник можна встановити один із понад 70 стандартних циферблатів і власні заставки робочого столу. Передбачена функція персоналізації, тобто налаштування відображуваних віджетів під завдання користувача. Amazfit Bip 5 працюють під управлінням системи Zepp OS 2.0, і пропонують підтримку голосового помічника Amazon Alexa. Завдяки вбудованому мікрофону і динаміку з них можна відповідати на дзвінки, чим не могло похвалитися минуле покоління (підключення до смартфона все одно буде потрібно, тому що підтримки eSIM тут немає).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні користувача 124 спортивних режими (автоматично визначаються 7 видів активності), 4 системи супутникового позиціювання, голосові підказки про перебіг тренування в режимі реального часу, і можливість синхронізації даних з іншими додатками, включно з Adidas Running, Strava, Komoot, Apple Health і Google Fit.

Amazfit Bip 5 пропонує стандартні для розумних годинників функції: вимірювання пульсу, SpO2 і рівня стресу, моніторинг сну з його подальшим аналізом, визначення індексу PAI, а також сповіщення про вхідні дзвінки та повідомлення, можливість керування музикою і камерою на сполученому пристрої. Для синхронізації використовується Bluetooth 5.2.

Виробник обіцяє, що годинник має працювати від одного заряду до 10 днів. У разі інтенсивного використання з функцій AoD цей час скоротиться до 5 днів, а в разі ввімкненого режиму енергозбереження збільшиться аж до 26 днів.

Ціна і дата виходу Amazfit Bip 5

Amazfit Bip 5 доступні в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому. Ціна глобальної версії в Європі встановлена на рівні 89.90 євро, а в США – 89.99 доларів. Ймовірно, вартість новинки на китайському ринку буде трохи нижчою, але презентація на батьківщині бренду ще не відбулася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Amazfit
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024