Amazfit Bip 5 офіційно представлені. У них величезний дисплей і багато спортивних функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що смарт-годинників на ринку загалом більш ніж достатньо, дійсно цікавих моделей із вдалим співвідношенням ціна/якість відносно небагато. Лінійка Amazfit Bip традиційно входить до їх числа. Сьогодні компанія представила вже п’яте покоління “біпів”, яке примножить все те, за що ми їх любимо.

Amazfit Bip 5 – функціонал і характеристики

Годинник оснащений великим 1.91-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 320×380 пікселів, що відповідає 260 ppi (у минулому поколінні екран був усього 1.69 дюйма). Матриця вкрита загартованим 2.5D-склом з олеофобним шаром, який має захистити її від відбитків пальців. Корпус отримав пило- та вологонепроникність відповідно до стандарту IP68, його розміри становлять 45.94 × 38.09 × 11.2 мм, а вага – 26 грам.

На годинник можна встановити один із понад 70 стандартних циферблатів і власні заставки робочого столу. Передбачена функція персоналізації, тобто налаштування відображуваних віджетів під завдання користувача. Amazfit Bip 5 працюють під управлінням системи Zepp OS 2.0, і пропонують підтримку голосового помічника Amazon Alexa. Завдяки вбудованому мікрофону і динаміку з них можна відповідати на дзвінки, чим не могло похвалитися минуле покоління (підключення до смартфона все одно буде потрібно, тому що підтримки eSIM тут немає).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні користувача 124 спортивних режими (автоматично визначаються 7 видів активності), 4 системи супутникового позиціювання, голосові підказки про перебіг тренування в режимі реального часу, і можливість синхронізації даних з іншими додатками, включно з Adidas Running, Strava, Komoot, Apple Health і Google Fit.

Amazfit Bip 5 пропонує стандартні для розумних годинників функції: вимірювання пульсу, SpO2 і рівня стресу, моніторинг сну з його подальшим аналізом, визначення індексу PAI, а також сповіщення про вхідні дзвінки та повідомлення, можливість керування музикою і камерою на сполученому пристрої. Для синхронізації використовується Bluetooth 5.2.

Виробник обіцяє, що годинник має працювати від одного заряду до 10 днів. У разі інтенсивного використання з функцій AoD цей час скоротиться до 5 днів, а в разі ввімкненого режиму енергозбереження збільшиться аж до 26 днів.

Ціна і дата виходу Amazfit Bip 5

Amazfit Bip 5 доступні в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому. Ціна глобальної версії в Європі встановлена на рівні 89.90 євро, а в США – 89.99 доларів. Ймовірно, вартість новинки на китайському ринку буде трохи нижчою, але презентація на батьківщині бренду ще не відбулася.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.