Galaxy Watch 6 чи Apple Watch 8: що вони пропонують і що краще купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Watch 6 чи Apple Watch 8? Це цікаве питання, відповідь на яке залежить від телефону, яким ви користуєтесь. Власники смартфонів Apple, в певному сенсі, приречені на смарт-годинник того ж виробника. Власники смарт-годинників Samsung перебувають у схожій ситуації. На практиці Apple Watch не може бути зручно підключений до смартфону на Android. І навпаки, система, на якій працює Watch6, Wear OS, найкраще працює зі смарт-годинниками на Android. Тому схрещування смарт-годинників зі смартфонами цих двох виробників неможливе або проблематичне. Але як порівняти Galaxy Watch6 та Apple Watch 8, і чи можуть нещодавно представлені пристрої конкурувати з годинниками Apple?

Ціни:

  • Galaxy Watch 6 – 16 499 грн.
  • Apple Watch 8 – 19 999 грн.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch6 початкового рівня випускається у двох розмірах, які також відрізняються розміром дисплея та коміркою. Однак компоненти та функції ідентичні. Годинники оснащені круглими дисплеями, які є фантастичними з точки зору продуктивності та чіткості. Galaxy Watch 6 вимірюватиме до 90 видів активності, записуватиме сон, а також розширені показники життєдіяльності. Апаратне забезпечення вимірюватиме ЕКГ та за допомогою датчика аналізу біоелектричного імпедансу визначатиме склад тіла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Механізм встановлення та зняття ремінця був вдосконалений у порівнянні з попереднім поколінням, що дозволяє ще швидше пристосувати смарт-годинник до наших потреб. Годинник також став тоншим і має вужчі рамки. Операційна система Wear OS дає вам безліч можливостей, можна увімкнути навігацію і за допомогою, наприклад, Shazam подивитися, що це за пісня. Час роботи – до 40 годин. Поки що рано давати оцінку, але все вказує на те, що це успішний пристрій.

Apple Watch Series 8

Якщо зайти на сайт виробника, то насамперед впадає в око безліч варіантів кольорів і типів ремінців. Samsung пропонує легку заміну, але асортимент Apple справляє набагато краще враження. Не всім може сподобатися прямокутний дисплей. Він має чудові характеристики (яскравість до 1000 ніт), тоді як круглий екран Watch6 виглядає більш сучасно. Більшість функцій працюють так само, як і в останньому Watch 6. Апаратне забезпечення пропонує ЕКГ, додаток для вимірювання кисню в крові або моніторинг температури. Відгуки та огляди в переважній більшості позитивні. Серед недоліків здебільшого згадують високу ціну та слабку батарею.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Останній топовий смарт-годинник Samsung відрізняється від базової версії в основному розміром і дизайном. На вибір пропонується чорний і сріблястий кольори, а сам пристрій трохи більший за Watch6. Виробник повертає улюблений багатьма обертовий безель після річної відсутності. Watch6 Classic оснащений тими ж функціями та компонентами, що й Galaxy Watch6. Таким чином, годинник підтримує моніторинг продуктивності та активності, пропонує доступ до додатків та інших функцій, знайомих з Watch6.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra – набагато краще оснащений пристрій, але його ціна також не дотягує до топової моделі Samsung. Екран знову прямокутної форми, але максимальна яскравість становить не 1 000, а 2 000 ніт. Корпус виготовлений з титану, а апаратне забезпечення також має підвищену міцність, що підтверджується сертифікатом MIL-STD 810H. Апаратне забезпечення стандартно підтримує мобільний зв’язок, а в надзвичайних ситуаціях можна використовувати сирену потужністю 86 децибел. На додаток до вражаючого оснащення та продуктивності, оглядачі високо оцінюють тривалий (як для Apple Watch) час роботи – до 36 годин у звичайному режимі (до 60 годин у режимі низького енергоспоживання).

Висновок

Питання Galaxy Watch6 чи Apple Watch 8 є проблематичним, і відповідь на нього залежить від ваших вимог та вподобань. Смарт-годинники Samsung і Apple відрізняються практично у всьому. Система, дизайн і навіть форма дисплея відрізняються. Однак смарт-годинники з екстремальних таборів пропонують розширені функції для здоров’я, такі як моніторинг серцевого ритму, моніторинг сну і різні режими тренувань. Apple Watch Series 8 доступний у більшій кількості кольорів та дизайнів. З іншого боку, Samsung Galaxy Watch6 пропонує трохи довший час автономної роботи.

Watch6 Classic – це модель для шанувальників бренду, які полюбляють елегантні смарт-годинники. Apple Watch Ultra, з іншого боку, є безкомпромісним годинником, який підійде як для повсякденного носіння, так і для поїздки в пустелю або гори. Конкуренцію цій моделі може скласти лише HUAWEI Watch Ultimate.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.