Huawei MateBook D 14 BE отримав процесор Intel та металевий корпус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство ноутбуків Huawei поповнила модель середнього цінового сегмента під назвою MateBook D 14 BE. Новинка зі збалансованим залізом позиціонується як рішення для будинку чи офісу в практичному корпусі з широким кутом відкриття кришки для комфортної роботи.

HUAWEI MateBook D 14 BE отримав 14-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів (16:9), яскравістю підсвічування 250 кд/м² та частотою оновлення 60 Гц. Кути огляду матриці становлять 170 °, контрастність – 800:1. Також заявлено охоплення 45% колірного простору NTSC. Дисплей лептопа можна відкривати під кутом до 180 градусів.

Апаратна платформа ноутбука включає процесор Intel Core i3-1215U та 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм твердотільного накопичувача становить 256 ГБ, додатково можна встановити ще один слот М.2 з інтерфейсом PCIe. Набір інтерфейсів HUAWEI MateBook D 14 BE включає порти USB Type-C (DP), HDMI 2.0, пару USB Type-A та 3,5-мм аудіороз’єм. Розміри корпусу пристрою становлять 325 x 218 x 17,2 мм, вага – 1,39 кг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За графічні можливості новинки відповідає “вбудовування” Intel UHD, а за автономність – літій-полімерний акумулятор ємністю 42 Втч з підтримкою 65-ватної швидкої зарядки. Доповнюють список характеристик два вбудовані динаміки, веб-камера з роздільною здатністю 720p, сканер відбитків пальців у кнопці включення та низькопрофільна клавіатура.

Серед інших особливостей новинки виробник виділяє підтримку кількох фірмових технологій. Наприклад, «Суперпристрій» дозволяє створити екосистему з пристроїв HUAWEI, технологія шумозаглушення забезпечує комфортний відеозв’язок, а функції придушення мерехтіння та захисту від синього світла дозволять довго користуватися ноутбуком без напруження очей.

HUAWEI MateBook D 14 BE вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $549.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.