Ґаджети

ТОП-6 найкращих TWS навушників, які варто купити у 2023 році

Share
Час читання: 6 хв.

TWS-навушники – справжній порятунок для нервової нервової системи. Вони не заплутуються, не брудняться і завжди лежать у кишені. А від нас вимагається тільки заряджати їх час від часу. Спасибі Apple, що свого часу вона випустила AirPods, а через рік-півтора за нею потягнулися й інші виробники. Але в цій добірці ми обійдемо стороною AirPods, оскільки про них і так всі знають, плюс вони не в тематиці нашого сайту, та й по-справжньому розкриваються тільки з технікою Apple. Замість цього давайте розглянемо 6 пар інших TWS-навушників різних виробників у широкому ціновому діапазоні.

Jabra Elite 7 Pro – оптимальні навушники для Андроїд

Характеристика Значення Водонепроникність IP57 Термін служби батареї навушників 8 годин Загальний час роботи з кейсом 30 годин Аудіокодеки SBC, ААС Розмір драйвера 6 мм Бездротова зарядка так Інші функції ANC, HearThrough, еквалайзер

Попередня модель Jabra підготувала ґрунт для того, що Elite 7 Pro являє собою одні з найкращих бездротових навушників для Android, які ви можете купити. Досвід Jabra як виробника слухових апаратів показує здатність знаходити баланс між комфортом і звуком. Ці навушники мають добре збалансовану звукову сигнатуру, яку ви можете легко налаштувати в застосунку Sound+.

Крім відмінного шумозаглушення, тут також є гідна пасивна шумоізоляція завдяки правильній конструкції. Вона-то і робить їх зручними для носіння навіть протягом тривалого часу. Що стосується часу автономної роботи, то ви отримуєте до восьми годин на одну зарядку з увімкненим ANC. У сумі з кейсом ви отримаєте приблизно 30 годин незалежності від розетки. Заряджаються навушники через USB-C, але є і бездротова зарядка Qi. П’ять хвилин перебування навушників у кейсі дадуть вам змогу слухати музику протягом години.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro – найкращі навушники Samsung

Характеристика Значення Водонепроникність IPX7 Термін служби батареї навушників 8 годин Загальний час роботи з кейсом 29 годин Аудіокодеки SBC, ААС Розмір драйвера 10 мм Бездротове заряджання так Інші функції ANC, HearThrough, 360 Audio, Voice Detect

Samsung Galaxy Buds 2 Pro взяли найкращі функції з попереднього покоління навушників, але стали ще кращими. Тому вони є одними з найзручніших навушників у світі. Видно, що компанія хотіла домогтися цього ще в першому поколінні, але в неї не вийшло. Зате тепер вона взялася за розум.

Buds 2 Pro оснащені активним шумозаглушенням (ANC) і можуть відтворювати дійсно чистий звук. Якість дзвінків також залишається чудовою завдяки системі підвищення чіткості голосу. Вони також є першими навушниками Samsung з підтримкою 24-бітного звуку високої роздільної здатності на випадок, якщо ви захочете перейти на новий рівень якості. Функція Enhanced 360 – це нова увага до просторового звуку, включно з відстеженням голови, щоб дати вашим вухам ефект об’ємного звучання.

Усі функції не могли не позначитися на часі автономної роботи, який тут дуже низький – до п’яти годин на одне заряджання в разі ввімкненого ANC і до восьми годин, якщо ви вимкнете ANC. Кейс дає вам три додаткові заряди, а сам заряджається через USB-C або бездротові зарядні пристрої. Швидке п’ятихвилинне заряджання через USB може забезпечити до години відтворення.

Sony WF-1000XM4 – найкращі TWS-навушники з шумозаглушенням

Характеристика Значення Водонепроникність IPX4 Термін служби батареї навушників 8 годин Загальний час роботи з кейсом 24 годин Аудіокодеки SBC, AAC, LDAC Розмір драйвера 6 мм Бездротове заряджання так Інші функції ANC, навколишній звук, еквалайзер, 360 Reality Audio

ANC вже давно застосовується в TWS-навушниках, але поки що і близько не дійшов до того, що ми бачимо в WF-1000XM4. Напевно, це еталон у своїй сфері. Тільки цього вже достатньо для того, щоб вважати їх одними з найкращих бездротових затичок.

Як встановлювати будь-які додатки з Плей Маркета на Huawei без сервісів Google.

Sony зберегла послідовний підхід до дизайну. Замість того, щоб спотворювати звукову сцену за замовчуванням, щоб посилити баси, компанія вважала за краще зробити її більш нейтральною. При цьому залишила достатньо місця для її регулювання за допомогою налаштувань еквалайзера в застосунку Headphones Connect. Час автономної роботи також відмінний – до восьми годин у самих навушників і до 24 годин із зарядним чохлом. При цьому корпус став меншим на 40%.

Поряд з ANC, WF-1000XM4 має режим прозорості, який так само працює дуже добре. Крім того, є 360 Reality Audio для прослуховування контенту з просторовим ефектом.

Beats Studio Buds – альтернатива AirPods від Apple

Характеристика Значення Водонепроникність IPX4 Термін служби батареї навушників 8 годин Загальний час роботи з кейсом 24 годин Аудіокодеки SBC, AAC Розмір драйвера 8,2 мм Бездротова зарядка немає Інші функції гучний зв’язок Siri, еквалайзер

Beats і раніше випускала бездротові навушники, але в Studio Buds є щось цікаве. По-перше, вони значно менші порівняно з чим-небудь ще від цього бренду. Зазвичай зменшення розміру змушує йти на компроміси, але не в цьому випадку.

Навушники комфортні і в них непогане пасивне шумозаглушення, що саме по собі покращує якість звуку. Схильність і одержимість бренду басами тут не так помітна, оскільки інженери Studio Buds явно дотримувалися іншого шаблону, коли розробляли ці навушники, – високим і середнім частотам приділялося трохи більше уваги. У разі ввімкненого ANC ви можете отримати до п’яти годин без підзарядки або до восьми годин, якщо вимкнете його. У кейсі немає бездротової зарядки, але за п’ять хвилин у ньому навушники отримують можливість пропрацювати ще цілу годину.

Bose QuietComfort Earbuds II – преміальні навушники для Андроїд

Характеристика Значення Водонепроникність IPX4 Термін служби батареї навушників 6 годин Загальний час роботи з кейсом 18 годин Аудіокодеки SBC, ААС Розмір драйвера 6 мм Бездротове заряджання немає Інші функції ANC (регульований з 11 рівнями)

Про Bose QuietComfort Earbuds II можна сказати, що коли справа доходить до правильного ANC, це ті навушники, які потрібно перевершити.

Bose також вирішила зберегти нейтральний звуковий профіль із навушниками QuietComfort Earbuds II, даючи змогу користувачеві вносити зміни, обираючи відповідні попередні налаштування, включені до застосунку Bose. Час автономної роботи не найбільший, хоча він залежить від гучності. Можна розраховувати на трохи більше п’яти годин роботи самих навушників і ще 18 годин із зарядним чохлом. Режим прозорості дає змогу вам чути навколишній світ, позбавляючи вас необхідності знімати навушники, якщо ви хочете чути, що відбувається навколо вас.

У цих навушниках є чому сподобатися, але вони не позбавлені деяких недоліків. Наприклад, габарити і зручність посадки можуть підійти не всім, а кейс досить великий і може заважати в кишені під час щоденного носіння. І з якоїсь причини чохол, незважаючи на свій розмір, не підтримує бездротову зарядку.

Google Pixel Buds Pro – навушники від Google

Характеристика Значення Водонепроникність IPX4 Термін служби батареї навушників 7 годин Загальний час роботи з кейсом 20 годин Аудіокодеки SBC, ААС Розмір драйвера 11 мм Бездротове заряджання так Інші функції алгоритми Adaptive Sound, перекладання

Google, нарешті, може запропонувати щось особливе в галузі бездротових навушників. Навушники пропонують чистий звук із приємним ухилом у бік середніх і високих частот. Є також сім звукових пресетів, і ви можете створювати свої власні за допомогою п’ятисмугового еквалайзера.

Pixel Buds Pro створені спеціально для Android, включаючи легке швидке сполучення. У телефоні Google Pixel налаштування навушників будуть доступні відразу в системних налаштуваннях телефону. Для смартфонів інших виробників доведеться завантажити окремий додаток, щоб отримати доступ до деяких додаткових функцій. При всьому цьому, навушники добре блокують фоновий шум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Ще б діапазон цін з хотлайну, щоб не гуглити кожні.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple пояснила, чому функції Apple Intelligence не підтримуються навіть на молодших моделях iPhone 15

    Функції Apple Intelligence будуть доступні лише на найновіших iPhone та iPad/Mac, що базуються на платформі…

    25.06.2024

    Фактори, що визначають ціну вторинного ринку смартфонів

    Розглядаєте ідею придбання нового смартфона, але не впевнені, що робити зі своїм старим? Продаж телефону…

    25.06.2024

    Samsung припинила підтримку трьох популярних моделей смартфонів 2020 року

    Південнокорейський гігант у сфері мобільної електроніки, відомий також в американському ринку як постійний конкурент Apple,…

    25.06.2024

    YouTube випробовує новий спосіб підтримки авторів

    Компанія Google впровадила нову функцію на відеосервісі YouTube під назвою Hype, спрямовану на допомогу авторам…

    25.06.2024

    OnePlus стверджує, що чотири роки це оптимальний період для оновлень програмного забезпечення

    У світі висококласних Android смартфонів однією з нових точок змагань стала тривалість часу, протягом якого…

    25.06.2024

    Експерти стурбовані заявами Павла Дурова про безпеку Telegram

    Павло Дуров поділився своїм баченням компанії та її поточним станом, зазначивши, що він є єдиним…

    25.06.2024