Apple випустила нові навушники Beats Studio Pro. Це гідна заміна AirPods Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 19 липня, компанія Beats презентувала нові повнорозмірні накладні навушники Beats Studio Pro з адаптивним режимом активного шумозаглушення і прозорості, персоналізованим просторовим аудіо з динамічним відстеженням голови, шкіряними амбушюрами UltraPlush і портом USB-C.

Beats Studio Pro доступні в чотирьох кольорах: чорному, темно-коричневому, темно-синьому і бежевому. Виробник заявляє, що абсолютно нові накладні амбушюри UltraPlush з безшовної штучної шкіри забезпечують комфорт протягом усього дня і виняткову довговічність.

Кожен навушник оснащений 40-мм драйвером, а вбудований цифровий процесор оптимізує остаточну частотну характеристику для створення потужного, але збалансованого звукового профілю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На правій чаші розташована кнопка для перемикання між режимом активного шумозаглушення і прозорості. Керувати відтворенням можна натисканнями на кнопку “b”. Ще одна функція – адаптивне шумозаглушення – постійно відстежує шум навколо користувача в режимі реального часу.

Крім того, навушники підтримують просторове аудіо з динамічним відстеженням голови, голосові команди Siri, відстеження за допомогою Локатора і плавне перемикання між пристроями.

За бажання Beats Studio Pro можна під’єднати до джерела аудіо по кабелю USB-C або через аналоговий 3,5-мм роз’єм.

Виробник стверджує, що навушники Beats Studio Pro зможуть пропрацювати до 40 годин, а 10-хвилинна зарядка забезпечить до 4 годин відтворення музики.

Beats Studio Pro вже доступні у США, Канаді, Франції та Німеччині за ціною $349.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.