Apple хоче зробити екран Apple Watch, який обертатиметься навколо зап’ястя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У майбутньому екран Apple Watch зможе повністю охоплювати зап’ястя користувача, а інформація відображатиметься по всьому периметру пристрою.

Apple вже вивчає способи використання ремінців Apple Watch, наприклад, щоб годинник змінював свій вигляд залежно від того, який ремінець використовується. Однак нещодавно стало відомо, що сам годинник може стати ремінцем, а ремінець – екраном.

“Таким чином, область відображення смарт-годинника не обмежується жорсткою областю циферблата годинника”, – йдеться в нещодавно виданому патенті. “Наприклад, смарт-годинник включає гнучку дисплейну панель, яка інтегрована в гнучкий ремінець годинника”, – йдеться далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple зазначає, що такий пристрій матиме на увазі, що “як область циферблата годинника, так і ремінець можуть бути відрегульовані відповідно до розміру зап’ястя користувача”.

Деталь з патенту, що показує один суцільний екран на ремінці і звичайну область дисплея Apple Watch.
Apple так само зазначає, що у такого гнучкого дисплея повинні бути й інші можливості.

“Приблизні варіанти застосування системи включають носимі, згортаються і складні дисплеї”, – йдеться в патенті.

Раніше вже повідомлялося, що Apple вивчала можливість створення iPhone, що згортаються.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.