Ґаджети

Названо 10 найкращих смарт-годинників для жінок. Красиві, функціональні та недорогі

Share

Обираючи жіночий розумний годинник, знайти ідеальний баланс дизайну, форми і функціональності іноді буває непросто. Доступно не так багато гаджетів з компактним розміром корпусу 38-42 мм, які добре виглядають на тонкому зап’ясті. Але ж хотілося б ще мати і спеціальні функції, на кшталт відстеження циклу, та й рожевий колір, або хоча б відмінний від нудного чорного, теж не буде зайвим.

Пам’ятаючи про ці властивості, ми вибрали найкращі смарт-годинники для жінок, які можна купити у 2023 році.

№10 – Amazfit GTS 4 mini

Ціна: від 100$

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На роль недорогого смарт-годинника для повсякденного використання і тренувань прекрасно підходить Amazfit GTS 4 mini. Ця модель дуже легка (19 грам) і тонка (9.1 мм) – практично не відчувається на руці. Є захист від вологи 5АТМ, можна сміливо користуватися на тренуваннях, у басейні або гуляти під дощем. Спереду знаходиться яскравий AMOLED-екран з функцією Always-On Display, який постійно відображає картинку. Ззаду – набір датчиків, які відстежують витрачені калорії, пульс, рівень кисню в крові та аналізують фази сну.

Для кастомізації пристрою доступно безліч циферблатів, а на AliExpress під цю модель можна знайти купу ремінців на будь-який смак і колір. Єдиний мінус гаджета з урахуванням ціни – відсутність функції дзвінків. Відповідати на виклики прямо “з руки” вміє старша модель Amazfit GTS 4, але вона вже не така бюджетна.

№9 – Huawei Watch Fit 2

Ціна: від 100$

Який розумний годинник обрати для жінки, яка активно займається спортом? Наш варіант – Watch Fit 2 від Хуавей. Ця модель має цікавий вигляд і чимось нагадує дизайн дорожчих Apple Watch. Має 97 режимів тренувань, вбудований GPS, що дає змогу не носити на пробіжки смартфон, і 32 ГБ вбудованої пам’яті, куди можна завантажувати музику і транслювати на бездротові навушники. Такого функціоналу немає в жодного порівнянного за ціною конкурента.

Крім того, Watch Fit 2 пропонують якісний AMOLED-дисплей з максимально плавними анімаціями 60 к/с, до 10 днів автономної роботи і функцію відповіді на дзвінки. Вони водонепроникні за стандартом 5АТМ, і підтримують всілякі вимірювання показників організму. Також є версія Classic зі шкіряним ремінцем, і Elegant – з металевим браслетом, але їх не так просто знайти в продажу.

№8 – Garmin Lily

Ціна: від 100$

Garmin Lily – це наймініатюрніша модель, яка потрапила в наш топ жіночих смарт-годинників. Вона виконана в корпусі 34 мм, тому прекрасно сидить на найтоншому зап’ясті, і не буде виглядати недоречно з елегантною сукнею або топом на тонких бретелях. Годинник орієнтований більше на здоров’я, ніж на фітнес, і пропонує відстеження кроків, безперервний моніторинг серцевого ритму, стресу, гідратації та аналіз SpO2. Також є відстеження менструального циклу, застосунок “щоденник вагітності”, і функція LiveTrack, за допомогою якої друзі або сім’я зможуть бачити ваше місце розташування в режимі реального часу – ідеально підійде, наприклад, для жінок, які люблять бігати наодинці.

На одному заряді Lily працюють близько 5 днів. Існує досить багато доступних кольорів, і великий асортимент змінних ремінців, щоб персоналізувати годинник на свій смак. З мінусів – простий монохромний (чорно-білий) екран і відсутність вбудованого GPS-датчика, тому вони навряд чи підійдуть завзятим спортсменкам.

№7 – Honor MagicWatch 2

Ціна: від 100$

Honor MagicWatch 2 доступні в шикарному кольорі Sakura Gold з металевим браслетом “міланське плетіння”, що чудово впишеться в будь-який класичний образ. У цій моделі Хонор вперше реалізувала застосунок Female Cycle Tracker з точним контролем менструального циклу на основі особистих фізіологічних параметрів. Також є всі базові функції моніторингу: калорії, крокомір, пульсометр, датчик SpO2, аналіз сну та рівня стресу.

За характеристиками MagicWatch 2 хороші: базова версія діаметром 42-мм оснащена 1.39-дюймовим AMOLED-дисплеєм, 32 ГБ пам’яті для зберігання даних, вбудованим GPS, динаміком і мікрофоном (підтримується функція дзвінків). Не вистачає хіба що NFC для безконтактної оплати покупок, але це прерогатива більш дорогих гаджетів.

№6 – Fitbit Versa 4

Ціна: від 100$

Рейтинг смарт годинників для жінок продовжує Fitbit Versa 4. Аксесуар має алюмінієвий корпус із заокругленим квадратним екраном, і заточений на спорт і різні активності. На відміну від конкурентів, які просто моніторять ваші тренування, у Fitbit є функція Active Zone Minutes. Вона фіксує час, який пульс перебуває в зоні спалювання жиру під час занять. Ваша мета – набирати мінімум 150 хвилин активної зони, рекомендовані ВООЗ, щотижня.

Versa 4 можна використовувати для телефонних дзвінків, звертатися до голосового помічника Google Assistant, бігати без смартфона завдяки наявності GPS, і приймати в годиннику душ або плавати в басейні – завдяки вологозахисту IP67. З дійсно рідкісних фішок тут є датчик температури тіла, який за точністю майже не відрізняється від медичного термометра.

№5 – Google Pixel Watch

Ціна: від 100$

Перший розумний годинник від Google відмінно підходить для невеликих зап’ясть, оскільки випускається в єдиному діаметрі 41 мм. Це один з найкрасивіших гаджетів на ринку – годинник легкий, тонкий, і дуже мінімалістично виглядає. Крім того, це дуже функціональний пристрій з повною підтримкою сервісів Google, працюючою безконтактною оплатою через NFC, навігацією, можливістю встановлення Spotify та інших додатків з Play Store. Є навіть модуль eSIM, так що дзвонити можна без підключення до смартфона.

Крім сенсорного екрана, годинником керують за допомогою обертової заводної головки і додаткової кнопки збоку. Тренувальні режими і моніторинг організму тут використовує алгоритми від Fitbit, що робить його гідним помічником для спортивних дам. На жаль, як і інші “повнофункціональні” гаджети Pixel Watch не блищать автономністю – заряджати їх доведеться щодня. Але якщо ви шукайте флагманський пристрій за адекватною ціною, це чудовий жіночий смарт-годинник для Андроїд.

№4 – Michael Kors Gen 6

Ціна: від 100$

Michael Kors Gen 6 – один із найпреміальніших варіантів у плані дизайну. По секрету, він є переробленою моделлю Fossil Gen 6, якій дизайнер Майкл Корс надав свою родзинку. Годинник має помітний і дорогий вигляд. 1.28-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 416 x 416 пікселів забезпечує контрастні кольори і чудову різкість. На функціонал скаржитися не доводиться, оскільки, як і Google Watch, годинник працює під управлінням Wear OS з можливістю встановлення Android-додатків.

У Michael Kors Gen 6 присутні тільки найбазовіші програми моніторингу організму і фітнесу, не чекайте від них надмірної кількості спортивних опцій. Також тут обмежена водостійкість (тільки захист від пилу і бризок), і не найкраща автономність – зарядки пристрій просить день, благо вона дуже швидка, з 0 до 100% за 45 хвилин. Загалом без недоліків не обійшлося, але якщо хочеться максимально ефектний наручний смарт-годинник, то з мінусами можна миритися.

№3 – Garmin Epix Pro (Gen 2)

Ціна: від 100$

А тут максимальна протилежність фешн-гаджетам, унісекс модель флагманських спортивних годинників від Garmin. Брати Epix Pro пересічному користувачеві сенсу мало – занадто дороге задоволення, але якщо ви активно тренуєтеся, катаєтеся на велосипеді або всерйоз захоплені активним способом життя, то оціните їхній функціонал. Годинник має чудовий AMOLED-екран і невмирущий металевий корпус (для жіночої руки підійде версія на 42 мм) з п’ятьма кнопками для зручності управління.

Тренувальні режими в Epix Pro покривають усі популярні види спорту. Вони аналізують ваші показники, розбивають фази навантаження, підказують оптимальні дистанції бігу або час тренувань, а також повідомляють скільки годин потрібно для відновлення. GPS-навігація у Garmin найточніша на ринку, причому карти можна завантажувати для використання офлайн. Додамо сюди повноцінний смарт функціонал (Spotify, дзвінки, музика, NFC), і божевільну автономність (до 16 днів на одному заряді), і стане зрозуміло, за що Garmin просить такі гроші.

№2 – Samsung Galaxy Watch 5

Ціна: від 100$

Galaxy Watch 5 – практично ідеальний смарт-годинник для тих, кому потрібен універсальний гаджет на всі випадки життя. Їхній корпус виготовлений з алюмінію, а браслет із силікону, є безліч альтернативних ремінців від Samsung та інших виробників. Під час купівлі ви обираєте з двох розмірів: 40 мм або 44 мм. Про AMOLED екран можна говорити довго, тому що він тут прекрасний. Картинка насичена, а інформація відмінно читається під прямими сонячними променями. Управління за допомогою кнопок і сенсора працює без нарікань.

Функціонал годинника також на висоті завдяки Wear OS з фірмовою оболонкою OneUI від Samsung. Тут доступні майже всі мислимі варіанти фітнес-трекінгу, є вбудований GPS, і датчик BioActive 3-в-1, який може вимірювати пульс, рівень кисню в крові, а також робити електрокардіограму (ЕКГ) і відстежувати процентний вміст жиру в організмі. Термін служби Galaxy Watch 4 залежатиме від обраного вами розміру, оскільки модель 44 мм має трохи більшу батарею, ніж версія 40 мм. Автономність пристроїв становить приблизно два і півтора дня роботи відповідно.

№1 – Apple Watch 8

Ціна: від 100$

Який жіночий смарт-годинник купити, якщо у вас iPhone? У такому разі можна не замислюючись брати відповідні за бюджетом Apple Watch. Восьме покоління має найцікавіший вигляд, оскільки в ньому реалізували аналіз сну і додали датчик температури. Тепер годинник може інформувати про зміни циклу, а також визначати періоди овуляції на основі даних про температуру шкіри. Чимало пристроїв можуть похвалитися відстеженням циклу, але одиниці використовують для цього ваші особисті біометричні дані.

В іншому Apple Watch Series 8 – це повнофункціональний трекер здоров’я, спортивний помічник і засіб зв’язку. Існують різні кольори оздоблення металевого корпусу і варіанти ремінців: силіконові, тканинні, металеві, на будь-який смак і гаманець. Засмутити може тільки ціна і автономність, на одному заряді в режимі енергозбереження Apple Watch живуть максимум 30 годин, благо з наявністю бездротової зарядки це не повинно бути серйозною проблемою.

Ось ми і розглянули найкращий жіночий розумний годинник на 2023 рік. Вибирайте будь-який, але не поспішайте переплачувати за топові моделі. Їхній функціонал для вас може бути просто надлишковим, а базові можливості і приємний дизайн є навіть у найдешевших гаджетах.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    В Android 15 з’явиться «розумна» система захисту від крадіжки смартфона

    Як повідомляє The Verge, в операційній системі Android 15 від корпорації Google з'явиться низка "розумних"…

    16.05.2024

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024