У XR-шолома Apple Vision Pro знайдено дратівливий недолік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації WWDC компанія Apple кілька разів підкреслювала, що її шолом змішаної реальності Vision Pro дуже зручний. Він нібито адаптується під анатомічні особливості голови будь-якого користувача, тому ним можна довго користуватися, не відчуваючи дискомфорту. Журналістка Джоанна Стерн з WSJ випробувала новинку на собі і довела, що це не зовсім так.

Джоанна одягла Vision Pro приблизно на півгодини, а коли зняла з себе цей шолом, побачила, що над бровами та верхньою частиною чола з’явилися червоні плями. Імовірно, це подразнення, яке може з’явитися, коли шкіра тривалий час потіє під натиском чужорідного матеріалу. Журналістка розповіла, що відчувала неприємний тиск на лоб і ніс, а також легкий напад запаморочення. Не виключено, що ця проблема має поодинокий характер і пов’язана з тим, що у дівчини занадто чутлива шкіра.

Apple планує почати продажі Vision Pro лише наступного року, а до цього моменту у компанії достатньо часу на доопрацювання цього пристрою. Відомо, що продаватимуться різні аксесуари для власників XR-шолома, зокрема змінні ущільнювачі різної товщини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.