Ґаджети

Жіночий розумний годинник – рейтинг 2023 року

Share

Смарт-годинник – це універсальний гаджет, який працює незалежно від віку, статі та способу життя. Однак навіть серед цього пристрою можна знайти моделі, які більше призначені для жінок, чоловіків або дітей. У цьому посібнику ми розглянемо жіночі смарт-годинники. Цікаво, який спортивний годинник підійде жінці? Що повинно виділити його серед інших? Ознайомтеся з нашим рейтингом жіночих смарт-годинників!

У тексті ми зупинимося як на питаннях, пов’язаних з функціональністю смарт-годинників, так і з їх естетикою. А також дамо конкретні поради. Це полегшить вам прийняття рішення: “який жіночий розумний годинник вибрати?”.

Жіночий розумний годинник – який розумний годинник для жінки?
У пошуках ідеального жіночого смарт-годинника, в першу чергу, звичайно ж, варто орієнтуватися на індивідуальні очікування конкретної людини. Незалежно від того, чи плануєте ви купити годинник для себе, партнера, друга або члена сім’ї, подумайте в першу чергу:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Якого кольору і форми повинен бути розумний годинник?
  • Які функції будуть особливо важливими?
  • Для чого найчастіше використовувати жіночий розумний годинник?
  • Чи має значення операційна система смарт-годинника?

На основі отриманих відповідей ви отримаєте хоча б основні критерії для пошуку правильного жіночого смарт-годинника. Наприклад, якщо у майбутньої власниці є iPhone, то сумісний з ним смарт-годинник Apple буде працювати дуже добре. Якщо ж у неї душа спортсменки і вона не уявляє собі дня без тренування, обирайте міцну, якісну модель – щоб годинник не пошкодився під час занять – і з функціями, пов’язаними зі здоров’ям: вимірюванням пульсу, лічильником кроків або навіть барометром.

Виробники жіночих смарт-годинників – найпопулярніші бренди

У виборі ідеального жіночого смарт-годинника, безсумнівно, допоможе знання найпопулярніших варіантів, які обирають виключно жінки. Хоча кожна з них, безсумнівно, має власні уподобання, ви зможете відзначити особливо важливі переваги та недоліки конкретних годинників на основі попередніх відгуків користувачів. З огляду на це – які бренди користуються особливою популярністю серед жінок?

Серед жіночих бестселерів – смарт-годинник Rubicon. З першого погляду вони вирізняються вишуканим дизайном та широким спектром кольорів ремінців. Серед них легко знайти як спортивні, так і елегантні моделі. Жіночі смарт-годинники Samsung не менш популярні, не в останню чергу завдяки ідеально оптимізованій і дуже простій у використанні системі Tizen. Якщо ви шукаєте бюджетну модель з великою кількістю функцій в ціновому діапазоні до 1000 або до 2000 гривень, обов’язково зверніть увагу на смарт-годинник Gino Rossi і смарт-годинник Rubicon, який часто замовляють.

Жіночий розумний годинник – елегантний, класичний чи яскравий?

Виробники жіночих смарт-годинників приділяють особливу увагу їхній естетиці. Це не дивно: жінки, безсумнівно, є вибагливою частиною клієнтури – особливо з точки зору візуальної оцінки аксесуарів, які вони обирають. Найкращий смарт-годинник для жінки буде не тільки функціональним, але й модним і максимально універсальним, щоб відповідати більшості стилів. Добре, якщо він при цьому збереже оригінальний дизайн. На щастя, вибір моделей, розроблених з урахуванням особливостей жінок, підлітків і дівчат, дійсно великий.

Переглядаючи асортимент смарт-годинників для жінок, важко не помітити багатство кольорів. Серед популярних моделей, наприклад, білий Garmin Vivoactive 4s постає в розкішному поєднанні чистого білого і рожевого золота. Деякі моделі смарт-годинників Xiaomi з металевим ремінцем мають схожий дизайн. Ви цінуєте оригінальні кольорові аксесуари, які виділяються? Смарт-годинники Huawei пропонують безліч варіантів у різноманітних кольорових тонах. Поціновувачам класичної елегантності сподобаються смарт-годинники Garett у білому, золотому або пудрово-рожевому кольорі.

Жіночий смарт-годинник: для роботи, дому, тренувань

Багато жінок особливо цінують відмінну організацію та можливість персоналізації пристроїв і гаджетів. Тому при виборі жіночого смарт-годинника варто звернути увагу на можливість змінювати зовнішній вигляд системи і встановлювати завдання або нагадування в календарі. Зайняті бізнес-леді, безсумнівно, оцінять смарт-годинник з SIM-картою, що дозволяє здійснювати дзвінки без необхідності шукати телефон на дні сумочки. Для такого варіанту обирайте смарт-годинник з функцією дзвінка на браслеті.

Що ще має бути в жіночому смарт-годиннику? Цікавим варіантом для представниць прекрасної статі будуть смарт-годинники з функцією відстеження менструального циклу. Це дозволяє в будь-який момент перевірити, на якому етапі циклу ви перебуваєте, зафіксувати симптоми або перевірити очікувану дату менструації. Жіночі смарт-годинники Samsung, Rubicon, Huawei або Garett Electronics часто оснащені такою функцією.

Шукаєте типово спортивну модель, яка задовольнить потреби спортивної душі? Обов’язково протестуйте смарт-годинник високого класу з пульсоксиметром. Це функція, яка дозволяє легко контролювати рівень насичення крові киснем і частоту серцевих скорочень, або просто сатурацію. Також зверніть увагу на смарт-годинник з тонометром, за допомогою якого можна за лічені секунди виміряти артеріальний тиск. Якщо майбутній власник любить проводити вільний час у басейні, варто перевірити, чи є обраний годинник водонепроникним.

Жіночий розумний годинник – рейтинг 2023. 10 найкращих розумних годинників для жінок

Асортимент хороших брендів – як тих, що пропонують дорогі смарт-годинники, так і недорогі моделі – може бути дійсно величезним, незалежно від того, яким є ваш бюджет. Тож навіть якщо ви вирішили, що хочете зробити ставку лише на естетику ремінця та найвищу якість, вам все одно буде з чого вибрати. З огляду на це – які найкращі смарт-годинники? На що варто звернути увагу?

Перш за все, майте на увазі, що смарт-годинник – це не просто ще один електронний гаджет. Це ще й своєрідна прикраса, елемент повсякденного вбрання – чи то для бізнесу, чи то для ранкової пробіжки. Тому не зайвим буде перевірити, чи є у годинника змінний ремінець – щоб у разі потреби ви могли підібрати його до обраного вбрання. Він також повинен максимально полегшувати життя і відповідати багатозадачності, характерній для жінок.

Смарт-годинник з NFC для безконтактних платежів і смарт-годинник з GPS для водіння, прогулянок і їзди на велосипеді. Власниця нового годинника також оцінить можливість керувати улюбленою музикою з гаджета на зап’ясті.

Ми вже наводили деякі конкретні приклади, коли обговорювали, якими характеристиками повинен володіти жіночий смарт-годинник. Однак зараз настав час зосередитися на топових продуктах для складання рейтингу жіночих смарт-годинників. Які конкретні моделі варто внести до списку “для порівняння”? Розглянемо кілька особливо вартих уваги варіантів. Пропонуючи наші 10 пропозицій, ми зосередилися, серед іншого, на тому, щоб виділити їх з точки зору уподобань майбутніх користувачів-жінок.

Жіночий смарт-годинник на кожен день: персональний помічник – Amazfit GTS 4

Amazfit GTS 4 – ідеальний вибір для жінки на кожен день, незалежно від того, чи користується вона телефоном на Android, чи iOS. Жіночий смарт-годинник бренду забезпечить вас практично всіма необхідними функціями. Перш за все, варто відзначити, що діагональ дисплея дійсно велика, адже вона становить 1,75″, а його роздільна здатність – 390×450 пікселів. Важить розумний годинник всього 27 г. Ми знаходимо Bluetooth, GPS, Wi-Fi, водонепроникність 5 ATM і акумулятор ємністю 300 мАг.

Активним жінкам неодмінно сподобається цей смарт-годинник. Він добре підходить для занять спортом, плавання, а також для зручного керування деякими функціями на телефоні. Amazfit GTS 4 не має NFC і не підтримує SIM-карти, але завдяки відмінному зв’язку з телефоном ви можете, серед іншого, здійснювати телефонні дзвінки, читати сповіщення або керувати музикою.

Безліч спортивних режимів та функцій, що вимірюють кроки, калорії, пульс та інші важливі фактори, будуть ідеальними для любительок фізичних вправ. Сам годинник чудово підходить для повсякденного носіння з різними стилями, а кількість ремінців, які ми можемо вибрати до нього, просто захоплює.

Спортивний смарт-годинник: для активної жінки – Huawei Watch Fit 2 Active

Ще один відносно великий смарт-годинник з діагоналлю 1,74″ та роздільною здатністю 336×480 пікселів і вагою 40 г – Huawei Watch Fit 2 Active – чудовий вибір. Як і його попередник, він дійсно може багато чого нам запропонувати. Перш за все, ви можете розраховувати на чудову підтримку під час фізичної активності – крокомір, лічильник калорій, вимірювач відстані або пульсоксиметр – це лише деякі з функцій, які пропонує жіночий смарт-годинник. Рейтинг пророкує цьому товару таку високу позицію головним чином за хорошу функціональність при відносно низькій ціні.

У Huawei Watch Fit 2 Active ви не знайдете NFC, Wi-Fi або підтримки SIM-карт, але численні опції, які він гарантує, безумовно, сподобаються багатьом жінкам. Як і в попередній пропозиції, водонепроникність становить 5 АТМ, тому ви можете без проблем займатися водними видами спорту. Ємність акумулятора не вражає, оскільки становить лише 292 мАг, але якщо користуватися годинником щодня, не надто інтенсивно, його батареї повинно вистачити на 10 днів.

Доступні кольори та типи браслетів, безумовно, дозволять кожній жінці підібрати ідеальний смарт-годинник. Варто також згадати, що цей пристрій сумісний як з Android, так і з iOS.

Декоративний жіночий годинник: гаджет чи прикраса? Garett Electronics Classy

Дуже схожий на ювелірну прикрасу, що чудово виглядає на зап’ясті елегантної жінки, розумний годинник Garett Electronics Classy неодмінно виправдає ваші очікування. Цей продукт є одним з найдешевших серед усіх інших представлених моделей. Діагональ дисплея складає всього 1,3″, а його роздільна здатність – 360 × 360 пікселів. Завдяки використаним матеріалам, смарт-годинник трохи важчий за попередні два пристрої – він важить 61 г.

Модель Electronics Classy дозволить вам змінювати браслет відповідно до вашого вбрання. Спортивні режими та крокомір забезпечать точне відстеження тренувань, щоб ви могли без зайвого клопоту бачити свій прогрес і бути точно поінформованими про процеси, що відбуваються у вашому організмі.

Розумний годинник сумісний як з Android, так і з iOS. Garlett має вбудований Bluetooth, але ви не знайдете підтримки GPS, NFC, Wi-Fi або SIM-карт. Замість цього використовується водонепроникність за стандартом IP68 та акумулятор на 230 мАг.

Великий жіночий смарт-годинник: для особливих завдань – Amazfit GTS 3

Вибір розміру дисплея на смарт-годиннику – справа, звичайно, суто індивідуальна. І діапазон діагоналей може бути досить великим – можна вибрати від 0,7 до навіть 2 дюймів. Однак, безсумнівно, що більший дисплей (особливо у випадку з сенсорними екранами) полегшує щоденну роботу зі смарт-годинником. Тому варто зупинити свій вибір на діагоналі не менше 1,6 дюйма, як, наприклад, у моделях лінійки Amazfit GTS, яка, до речі, не затьмарює інші стильові доповнення.

Зі смарт-годинників Amazfit ми вже рекомендували GTS 4, однак додатково варто відзначити Amazfit GTS 3, який має трохи менший дисплей. Екран Ultra HD AMOLED з діагоналлю 1,75” дозволяє комфортно користуватися всіма функціями годинника – навіть при яскравому сонячному світлі. Тим не менш, дана модель не позбавлена голосового асистента для виконання ваших команд.

Який вибрати жіночий розумний годинник на iOS? Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 на сьогоднішній день є найдорожчим жіночим смарт-годинником у всьому списку. Звісно, при складанні рейтингу враховувалися також продукти, сумісні з iOS. Це включає підтримку SIM-карт, вбудовані Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS і безліч важливих функцій, таких як крокомір, лічильник калорій, сповіщення і кілька режимів тренувань.

Жіночий годинник Apple Watch доступний у декількох колірних варіантах, тому кожен знайде щось для себе. Використовуваний акумулятор не особливо вражає, оскільки його вистачає приблизно на 18 годин роботи. Однак це пояснюється безліччю можливостей, які стоять за вибором продукту від Apple.

Сумісність з продуктами Apple – Apple Watch Ultra

Другий продукт, сумісний з iOS, – це Apple Watch Ultra. Це відмінний вибір, якщо ваш стиль трохи більш повсякденний. Ціна пристрою також нижча, але те, що ми можемо очікувати від нього, не сильно відрізняється.

Apple Watch Ultra – це смарт-годинник з корпусом шириною 44 мм і висотою 49 мм. Роздільна здатність складає 410 × 510 пікселів, а вага – 49 г. Є багато спортивних режимів, а також крокомір, лічильник калорій, лічильник відстані, монітор сну, пульсометр і навіть електрокардіограма або вимірювання температури. Ми можемо використовувати в ньому eSIM-карту, користуватися GPS, Bluetooth v5.3, NFC або Wi-Fi. Висока водонепроникність (10 ATM) дозволяє нам носити годинник, навіть якщо ми плануємо пірнати.

На особливу увагу заслуговує батарея, яка в даному випадку може працювати до 1,5 днів, що не так часто зустрічається у високотехнологічних смарт-годинниках. Кілька кольорів ремінців дозволяють нам вибрати той, який найкраще відповідає нашому стилю.

Жіночий смарт-годинник зі змінним ремінцем – Samsung Galaxy Watch 5

Вас переконує велика кількість кольорів на вибір? Тоді Samsung Galaxy Watch 5 – ідеальний варіант для вас. Ремінці фіолетового, білого, рожевого, чорного та синього кольорів – справжнє свято для любителів кольорів. Крім того, ви можете обрати варіант кольору циферблату – золотий, срібний, сапфіровий або графітовий. Кожен з них має діагональ 1,19″ та роздільну здатність 396 × 396 пікселів.

Це ще один продукт, який підтримує eSIM-карти, але цього разу він сумісний лише з Android. Є Bluetooth v5.2, GPS, NFC, Wi-Fi та водонепроникність за стандартом IP68.

Як і будь-який попередник – Samsung Galaxy Watch 5 має безліч спортивних режимів, крокомір, лічильник калорій, лічильник відстані, електрокардіограму, монітор артеріального тиску або монітор сну. Ми без проблем впораємося зі сповіщеннями, відповідями на дзвінки і навіть віддаленим управлінням камерою. Акумулятор має ємність 284 мАг.

Універсальний жіночий смарт-годинник: для Android та iOS – Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

Якщо ви хочете отримати основні опції, які пропонує більшість смарт-годинників за доступною ціною – вибирайте Xiaomi Redmi Watch 2 Lite. За трохи більше ніж 3000 гривень ви можете відстежувати свій прогрес у фізичній активності, вимірювати пульс, стрес, рівень насичення крові киснем або калорії на обох популярних системах – Android або iOS.

Діагональ дисплея становить 1,55″, а його роздільна здатність – 360 × 320 px. Пристрій підключається до смартфону через Bluetooth v5.0. Ми можемо використовувати GPS для тренувань, але годинник не має слота для SIM-карти або опції NFC чи Wi-Fi. Водонепроникність складає 5 ATM, тож ми можемо брати смарт-годинник до басейну.

Батарея, яку пропонує жіночий смарт-годинник Xiaomi, досить довговічна – вона має 260 мАг, і виробник гарантує до 14 днів роботи. Висота конверта становить 41,2 мм, ширина – 35,3 мм, а вага – всього 35 г.

Дешевий жіночий розумний годинник: які функції він може мати? Garett Electronics Women Laura

Серія смарт-годинників Garett Women Laura доводить, що сучасний годинник, який дає вам багато можливостей, не обов’язково повинен коштувати дорого. Ви отримаєте інформацію про вхідний дзвінок і повідомлення з Facebook, Messenger або Instagram. Отримали смс, але не знаєте від кого? Перш ніж шукати телефон, погляньте на свій новий годинник – так ви дізнаєтесь, хто пише: ваш начальник чи оператор мобільного зв’язку. Лінійка Laura також дозволить вам постійно стежити за своїм здоров’ям і формою, включаючи підрахунок кроків, зроблених протягом дня, і перевірку якості вашого сну.

Fitbit Sense 2 – для любительок активного відпочинку

Відносно непопулярний вибір, Fitbit Sense 2 – це розумний годинник, який можна підключити як до Android, так і до iOS. Діагональ дисплея в цьому випадку становить 1,57″, а роздільна здатність – 336 × 336 пікселів. Завдяки дуже малій вазі – 22 г – ви навіть не відчуєте, що у вас на зап’ясті смарт-годинник.

Що може запропонувати цей жіночий розумний годинник? У цьому рейтингу вже є смарт-годинники, які ідеально підходять для занять спортом або точного моніторингу процесів в організмі. Fitbit Sense 2 чудово підійде і для того, і для іншого, особливо для моніторингу здоров’я.

Також заслуговує на увагу батарея, що використовується в пристрої, яка може пропрацювати до тижня з вимкненим GPS. Крім того, смарт-годинник оснащений NFC, Bluetooth v5.0 і має водонепроникність 5 ATM.

Жіночий розумний годинник для смартфонів iPhone і Android

Як бачите, вибір хороших моделей різних цінових діапазонів досить великий. Тому, перш ніж зважитися на покупку конкретного смарт-годинника, обов’язково перегляньте пропозиції вище – серед них легко знайти ідеальний гаджет для кожної жінки-користувача. Однак, варто ще раз наголосити, що не варто забувати про відповідність смарт-годинника до телефону, яким ви володієте. Смарт-годинник на iOS не завжди дозволить вам створити пару зі смартфоном Samsung або LG, аналогічно, годинник на базі Android іноді не дозволить вам підключити його до iPhone. Важливим аспектом, який слід мати на увазі, є безліч опцій, що використовуються на пристрої. Якщо для вас важлива зручна відповідь на дзвінки – обирайте жіночий смарт-годинник з функцією дзвінка, якщо ж ви не можете уявити собі відсутність можливості розплатитися карткою – зосередьтеся на моделях, оснащених NFC.

Найбезпечнішим рішенням завжди виявляється вибір обладнання від одного виробника. Так, до Huawei добре обрати смарт-годинник Huawei, до iPhone – Apple Watch. Samsung, безсумнівно, можна налаштувати з Galaxy Watch. Проте слід враховувати, що моделі найвідоміших брендів, як правило, дорожчі за менш популярні; Garett або Rubicon іноді можуть бути в 5 разів дешевшими за годинники від провідних виробників, особливо флагманів.

Сподіваємося, що ви знайшли ідеальний для себе продукт, і всі ваші сумніви розвіяв наведений вище рейтинг. Жіночий смарт-годинник – це пристрій, який прослужить вам роками, навіть якщо ви будете використовувати його інтенсивно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024