Представлено телевізор з двома екранами, який можна отримати безкоштовно

Кореспондент The Verge, Кріс Уелч, провів зустріч з командою компанії Telly та ознайомився з їхнім новаторським телевізором, що має два екрани, один з яких використовується для показу реклами.

У середині травня Telly, створений Іллею Позіним, співзасновником Pluto TV, презентував цікаву концепцію телевізора з двома екранами. Його основна функція – передавати основний контент на одному екрані, тоді як другий екран відведений для рекламних повідомлень. І найцікавіше, такий телевізор буде доступний безкоштовно.

Незважаючи на те, що виробник оголосив Telly як “телевізор за $1000”, який можна отримати безкоштовно, Кріс Уелч з The Verge має іншу точку зору. Хоча він не зміг повністю протестувати пристрій, він зауважив, що основний екран Telly мало відрізняється від екранів бюджетних телевізорів Vizio, TCL або Hisense, які коштують близько $300, за винятком рекламних відображень.

Заявляється, що 55-дюймовий екран з 4K-роздільною здатністю підтримує відтворення HDR-контенту, але Крісу не вдалося перевірити цю функцію. Він також зауважив, що Telly є звичайним телевізором, який стає “розумним” завдяки додатковому TV-стіку на базі Google TV.

Під час розмови з представниками компанії, журналіст дізнався, що користувачі не зможуть вимкнути рекламні екрани або змінити їх вміст. У разі порушення цих обмежень передбачається нарахування штрафу або навіть відкликання пристрою.

Telly планує розподілити 500 тис. примірників цього телевізора влітку 2023 року, і вже зараз понад 250 тис. американців виразили готовність стати безкоштовними користувачами. Для отримання пристрою потрібно буде надати кредитну картку, яка може бути використана для стягнення штрафу, і також згодитися на передачу інформації про перегляд контенту, каналів та тривалості перегляду, що може бути використана рекламодавцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.