Який планшет Apple вибрати. Чи варто купувати iPad

Apple - бренд, відомий своїми швидкими та якісними пристроями. Але який з її планшетів варто обрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшет Apple – на якій моделі зупинити свій вибір?

Купівля планшета передбачає багато рішень. Вам потрібно подумати про те, який розмір підійде вам найкраще. Хоча всі пристрої підходять як для домашнього, так і для ділового використання, деякі з них трохи більше орієнтовані в тому чи іншому відношенні. Планшет Apple – це гарантія швидкості та високої продуктивності. Однак між різними моделями є деякі відмінності, на які варто звернути увагу.

Планшет Apple mini, наприклад, належить до групи пристроїв, які більше призначені для домашнього використання. Він добре підійде для дітей або для використання різних додатків, але не є найкращим вибором для графічного дизайнера, який використовує планшет для малювання. IPad з групи Pro призначені для професіоналів. Як випливає з назви, Apple вклала в ці пристрої все найкраще, щоб зробити роботу з ними справжнім задоволенням.

На що слід звернути увагу при виборі планшета Apple?

Мозком електронних пристроїв завжди є процесор. З деяких пір Apple відмовилася від закупівлі цього компонента у сторонніх компаній. Варіантів безліч: A8, A10, A10X, A12, і це лише деякі з них. Всі версії варті уваги, хоча, звичайно, кожна нова ітерація набуває все кращої і кращої продуктивності. Жоден рейтинг планшетів не залишає поза увагою продукти під брендом Apple, і ці процесори є однією з причин цього. Кожна наступна версія отримувала більше ядер. A8 мав лише чотири, але A12 має цілих шість ядер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що це означає? Якщо ви виберете iPad Pro 9.7, ви отримаєте лише двоядерний процесор. Тому він буде повільніше реагувати на команди, які подає користувач. Кожне ядро відповідає за виконання однієї дії, тому процесор буде виконувати їх по черзі. Apple, однак, покладається на більші ядра, щоб зробити всі процеси на планшеті набагато ефективнішими. Таку ж кількість ядер можна знайти в iPad Air.

iOS на планшетах Apple

Починаючи з 2019 року, Apple встановлює на свої планшети iPadOS. Це версія програмного забезпечення, адаптована для цього типу обладнання. Таким чином, новий iPad Pro більше не використовує систему, розроблену для телефону, а отримує повністю окрему версію. IPadOS виділяється рядом особливостей. Перш за все, вона дозволяє користувачам працювати в декількох вікнах одночасно. Це можливо завдяки тому, що користувачеві надається велика робоча область. На айфонах таке рішення було б неефективним.

Наразі iPad Pro 11 працює на операційній системі iOS, але не можна сказати, що це якимось чином погано впливає на його функціональність. Варто зазначити, що програмне забезпечення має одну особливу перевагу. Виробник знає, якими будуть параметри і можливості апаратного забезпечення, на яке буде встановлена iOS. Саме тому планшет Apple Pro має відмінну конфігурацію. Варто подумати про те, що компанія з часом поступово припиняє оновлення системи для найстаріших моделей. Це не обмежує їх зручність використання, але з часом зробить їх дещо застарілими. Саме тому варто інвестувати в більш сучасні пристрої.

Скільки коштує планшет Apple?

Вас, напевно, цікавить, скільки коштує планшет Apple. Ціна залежить від кількох факторів. Звичайно, старіші версії коштують дешевше, ніж найновіші, але це також зазвичай поєднується зі слабшими технічними характеристиками. Версія пам’яті також має велике значення. 128 ГБ проти 1 ТБ – це прірва з точки зору простору для даних, але це також поєднується зі значно вищою вартістю планшета Apple. Ціна на ці пристрої має дуже широкий діапазон, оскільки iPad можна знайти як за ціною до 20 000 грн, так і за ціною понад 50 000 гривень.

Чи варто купувати планшет Apple?

Існує причина, чому продукція бренду Apple є синонімом розкоші та високої якості. Варто лише поглянути на їхні технічні характеристики, щоб зрозуміти цей феномен. IPad Pro 10.5 нещодавно був оновлений. Він отримав колірний обхват P3, який використовується як стандарт в американському кінематографі. Ширший колірний обхват дозволяє точніше передавати кожну деталь під час ігор, перегляду фільмів або перевірки графіки. Це лише один з елементів, які Apple вирішила оновити. Вам не обов’язково шукати виключно серед продуктів, прем’єра яких відбулася нещодавно. Оновлені продукти також є цікавими альтернативами.

Якщо ви все ще не впевнені, чи варто звертати увагу на планшети Apple, зверніть увагу на iPad Pro 12.9. Цей пристрій був створений з думкою про найвимогливіших користувачів. Все частіше серед виробників мобільних пристроїв спостерігається тенденція до збільшення кількості камер у своїх продуктах. Досі цей апгрейд оминав планшети, але з цією моделлю вони вирішили це змінити. Ширококутний об’єктив, основний об’єктив, спеціальна камера з зумом і фронтальна камера – все це в одному планшеті Apple. IPad Pro 12.9 – це один з найсучасніших пристроїв на ринку.

Планшети Apple – для кого?

10-дюймовий планшет Apple поєднує в собі зручність телефону та продуктивність, притаманну комп’ютерам. Бренд створює багато привабливих продуктів, які стануть у нагоді для роботи, навчання та розваг. Насправді, iPad підходить для всіх: це хороший вибір як для дитини, так і для дорослого. Планшетами часто користуються сервісні фахівці, а також їх часто використовують як робочий інструмент у корпораціях. Якщо ваша робота пов’язана з постійною мобільністю, то ці пристрої є чудовим інструментом для її виконання.

Які аксесуари варто придбати для планшета Apple?

Абсолютним must-have з точки зору захисту, естетики та зручності використання є, звичайно ж, чохол для планшета Apple. Існує багато різних моделей на вибір. Чохол-книжка ефективно захищає весь пристрій, не турбуючись про екран. Досить цікавою альтернативою є чохли з функцією підставки. Користувачі планшетів цінують їх за те, що в закритому стані вони нагадують книжкову версію з точки зору захисту, але на додаток дозволяють зручно покласти пристрій на стільницю. Якщо ви часто використовуєте свій iPad, наприклад, як інструмент корпоративної комунікації, обирайте силіконовий чохол.

Клавіатура Apple Tablet Keyboard – це спосіб розширити функціональність вашого iPad. Вона прискорює час набору тексту, а також дозволяє використовувати комбінації клавіш, що часто полегшує роботу на пристрої. Клавіатура для iPad Pro 11 та інших моделей зручна тим, що вона також виконує функцію чохла. Він легкий і з’єднується з планшетом за допомогою магніту, тому ви можете брати його з собою куди завгодно і користуватися ним, коли вам це потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.