Топ-6 найкращих навушників Xiaomi – що купити у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність бездротових навушників із 2021 по 2023 рік зросла на 30%, згідно з даними ритейлерів. Усе завдяки тому, що такі моделі стали доступнішими. У середньому ціна на них знизилася на 13% за цей час. Також користувачі відзначають компактний форм-фактор і зручність використання таких гаджетів. Сьогодні розповімо про популярні та круті моделі навушників від Xiaomi.

На що звернути увагу під час купівлі

  1. Форма. Навушники можуть бути різними. У Сяомі найчастіше зустрічаються вкладиші (вкладаються в раковину) і вакуумні (мають змінні амбушюри, вставляються глибше у вухо). Які вибрати? Це питання зручності. Вкладиші менше тиснуть на вухо, але їх легше упустити. Вакуумні сидять щільніше, але якщо амбушюра велика, а змінних іншого розміру немає, це може викликати дискомфорт.
  2. Якість звуку. Оцінити її за картинкою неможливо, але під час купівлі в магазині бажано прослухати обрану модель. Іноді баси можуть бути м’якими і глибокими, а ось високі звуки не зовсім чистими.
  3. Автономність. Від цього залежить, як довго гаджет пропрацює на одному заряді. Чим довше, тим краще.
  4. Додаткові можливості. Наприклад: шумозаглушення, поліпшене вловлювання голосу, управління командами або через сенсорну панель на поверхні навушника. Це необов’язкові, але корисні можливості.

А тепер перейдемо до нашої добірки.

Haylou W1

Це один із брендів, який належить Dongguan Hele Electronics, що виробляє обладнання для Сяомі. Під цим брендом реалізують різну недорогу техніку: навушники, smart watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Haylou W1 – красиві бездротові навушники вкладиші, виготовлені в білому та синьому кольорах. Другий варіант має особливо стильний вигляд.

Кейс у комплекті того ж кольору, що й навушники. Він приплюснутий, зручної форми – поміщається і в сумку, і в кишеню. Покриття матове, немарке. Шерсть, пил до поверхні не прилипають.

Є режим шумозаглушення – заглушає зовнішні шуми. Завдяки цьому людина краще ізольована, музику чути голосніше, чіткіше, якісніше. Також є захист від вологи і крапель дощу. Але плавати з пристроєм не варто.

Redmi Buds 4

Торішня новинка від Сяомі. Модель отримала по два динаміки та по три мікрофони. Це забезпечує більш якісне звучання і краще захоплення звуку, що особливо важливо при спілкуванні через навушники. І ви будете добре чути співрозмовника, і він зможе чути вас без зайвих шумів.

Час роботи на одному заряді – до шести годин. Зарядний футляр з акумулятором у 480 мА-год збільшує тривалість роботи до 30 годин.

Як і у всіх сучасних моделей, у Xiaomi Redmi Buds 4 є два важливих режими роботи:

  • активне шумозаглушення – глушить усі зовнішні шуми. Його краще вимикати під час перетину доріг, щоб не потрапити в ДТП;
  • прозорість – заглушає шуми навколо, але виділяє голоси – можна спілкуватися, не вимикаючи гаджет.

Також є захист від бризок води IP54 (однаковий для всієї лінійки навушників Buds 4). Модель не підійде для купання, але витримає легкий дощ.

Якщо ця модель не вписується в бюджет, а протестувати нові навушники від Xiaomi хочеться, варто звернути увагу на Lite версію. Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Lite трохи простіші за базову версію. У них немає активного придушення шуму, але є аналог “Прозорого” режиму. ШІ виділяє при спілкуванні людський голос, робить його більш чітким. Тому спілкуватися можна не знімаючи гаджет. Також зменшено час автономної роботи – на одному заряді до п’яти годин, а із зарядним футляром – до 20 годин. Ціна на полегшену версію починається від 1 000 гривень.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro – третя версія з лінійки, яка зроблена спеціально для тих, кому потрібна максимальна автономність. Модель на Азіатському ринку з’явилася ще в 2022 році, але на європейський вийшла тільки в 2023. Від двох інших моделей відрізняються:

  • зовнішнім виглядом – мають витягнуту форму;
  • тривалістю роботи на одному заряді – до дев’яти годин, а із зарядним кейсом – до 38 годин;
  • має режим активного шумозаглушення та прозорості. Налаштувати їх більш детально можна через спеціальний додаток Xiaomi Earbuds App.

AirDots Pro 2

Бездротові вкладиші для тих, хто любить дизайн Apple Airpods. Творці точно надихалися продукцією від Apple, коли проектували цю модель. Це хороша альтернатива Airpods для любителів мінімалістичного дизайну і високої якості звучання.

Керувати Xiaomi AirDots Pro 2 можна голосовими командами. Також у конструкції встановлено інфрачервоний сенсор. Тепер музика автоматично вимикається, коли гаджет дістають із вух. Тривалість роботи не найвища – до чотирьох годин на одному заряді і до восьми годин при використанні зарядного кейса.

AirDots 3 Pro

Наступне покоління улюблених багатьма AirDots. Це дуже компактна бездротова внутрішньоканальна модель. Маленькі прилади практично не помітні, щільно сидять у раковині та забезпечують якісне відтворення звуку. Щільна посадка і режим шумоізоляції забезпечують повний захист від звуків ззовні.

Крім цього, в модель вбудовано два мікрофони. Під час розмови мікрофони захоплюють максимально чітко вашу мову. Співрозмовник практично не чує навколишні шуми.

Важлива перевага – дуже низький рівень затримки сигналу. Він лише 69 мілісекунд. Це корисно, наприклад, якщо ви використовуєте навушники в грі. У вас не буде розсинхрону – коли картинка “поспішає”, а звук “запізнюється”.

На одному заряді пропрацювати модель може до шести годин. А при використанні зарядного кейса цей час збільшиться до 28 годин.

Завдяки Bluetooth 5.2 навушники швидко синхронізуються зі смартфоном. Для підключення потрібно не більше трьох секунд. А працювати навушники можуть на відстані до десяти метрів від джерела (телефон, ноутбук).

Xiaomi Mi Collar Bluetooth Headset

Повністю бездротові навушники не вселяють вам довіри? Тоді модель з шийним ободом – гарне рішення. Немає великої кількості дротів, що зручно. Але при цьому самі навушники зафіксовані надійніше – можна не переживати, що один випаде, загубиться або пошкодиться.

Зроблено обід із матового, приємного на дотик пластику. Дуга має анатомічно правильну форму – не здавлює шию, не натирає її. Покриття обода матове, немарке – відбитки на ньому не залишаються. У самих вкладишів є магнітне кріплення. Тому, поки не використовуєте гаджет, навушники можна примагнітити один одному, щоб вони не бовталися.

Акумулятора пристрою вистачить, щоб слухати музику до восьми годин безперервно. Відновити батарею можна всього за дві години.

Xiaomi Buds 3

Найдорожча модель нашої добірки. Це бездротові вкладиші зі стильним і мінімалістичним дизайном. У моделі є все необхідне:

  • активне шумозаглушення і прозорий режим – все для комфортного прослуховування музики і спілкування. Людина може вибрати один із доступних варіантів шумозаглушення (стандартний, легкий, глибокий) для більш зручного використання;
  • захист від бризок води та дощу IP55;
  • можна одночасно підключити до двох різних пристроїв – наприклад, якщо ви хочете поділитися навушником у поїздці;
  • кейс підтримує функцію бездротової зарядки;
  • працювати на одному заряді модель може до семи годин. А разом із кейсом до 32 годин.

У вас є улюблені навушники Сяомі, які не потрапили в наш топ? Поділіться враженнями про цю модель у коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.