Розкрито характеристики Redmi Pad 2. Процесор буде гіршим, ніж у попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi готує до виходу новий планшет під своїм суббрендом Redmi. Новинка, як очікується, вийде на ринок під назвою Redmi Pad 2. І напередодні дебюту пристрій з’явився в базі даних сертифікаційного центру ЄЕС. Там планшет проходить під модельним номером 23073RPBFG.

Сьогодні відомий інсайдер і розробник Кацпер Скшипек озвучив ключові характеристики майбутнього Redmi Pad 2. За інформацією джерела, новий планшет базуватиметься на чипсеті Qualcomm Snapdragon 680, тоді як його попередник постачається з потужнішим процесором MediaTek Helio G99 на борту. Згідно з результатами тестів у бенчмарку AnTuTu, MediaTek Helio G99 на 15% перевершує Qualcomm Snapdragon 680 з погляду продуктивності графічного прискорювача і загалом приблизно на 35% швидший за конкурента. З чим пов’язане рішення Xiaomi перейти на слабший чипсет у новому поколінні Redmi Pad, достеменно невідомо. Але, найімовірніше, це так чи інакше пов’язано з ціноутворенням Redmi Pad 2.

Також відомо, що друге покоління Redmi Pad отримає 10,95-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 1920 на 1200 пікселів і частотою оновлення зображення 90 Гц, щоб поліпшити загальне візуальне сприйняття. Камер у нового планшета буде дві. Спереду встановлять 5-мегапіксельний датчик для селфі та відеозв’язку, а ззаду – основну камеру з 8-мегапіксельним модулем. Поставлятиметься Redmi Pad 2 з мобільною операційною системою Android 13 і фірмовою прошивкою MIUI 14 на борту. Інші технічні характеристики нового планшета Redmi залишилися за кадром. Також ще належить з’ясувати терміни виходу і вартість Redmi Pad другого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.