Експерт назвав дату презентації Xiaomi Mi Band 3 і назвав деякі особливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен прожитий день наближає людство до презентації нових електронних пристроїв, одним з яких стане спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3. Він складе конкуренцію своїм найближчим конкурентам , якими є Huawei Band 3 і Honor Band A2. Сьогодні експерт Пан Цзютай, який є відомим китайським аналітиком, назвав дату презентації майбутньої новинки, а також поділився деякими особливостями про функціональні можливості цього пристрою.

Варто відразу зауважити, що раніше Пан Цзютай не один раз вірно передбачав презентації тих чи інших пристроїв, в тому числі що випускаються компанією Xiaomi. Цього разу він вирішив висловитися про браслет Mi Band 3, появу якого чекають мільйони людей з Китаю, Індії, України, Європи та інших регіонів світу. За його словами, до офіційного анонсу цього гаджета залишилося зовсім недовго, про це він дізнався від своїх власних «надійних джерел», близьких до виробника.

Експерт зазначає, що сам є власником браслета Mi Band 2, яким дуже задоволений. Він розповів про бажання купити собі нову модель четвертого покоління в травні, на свій день народження, однак цієї мрії не вдасться збутися, тому як новий фітнес-трекер в особі Xiaomi Mi Band 3 покажуть публіці в першій половині червня 2018 року, тоді як на полиці магазинів він надійде в цьому ж місяці, але вже під його кінець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо це дійсно так, то нова модель вийде рівно через два роки після появи на ринку старої. Аналітик відзначив, що його джерела підтверджують деякі особливості, які приписують Xiaomi Mi Band 3. Зокрема, новинка дійсно зможе похвалитися сенсорним OLED-екраном з підтримкою жестів і захистом від попадання води і пилу за стандартом IP68, завдяки якій з пристроєм можна буде занурюватися на глибину до 50 метрів.

Говорити про вартість та інших технічних аспектах Mi Band 3 відомий аналітик не став, швидше за все, через відсутність такої інформації в своїх руках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.