Ґаджети

Від Xiaomi до Huawei: ТОП-5 бюджетних фітнес-трекерів 2023 року

Share

Розумні годинники та фітнес-трекери – на піку популярності. За короткий термін вони перетворилися на справжній мастхев будь-якого користувача. Якщо ви теж перебуваєте в пошуках цього популярного розумного аксесуара, але не хочете витрачати на його купівлю сотні доларів, то ми склали для вас добірку найкращих бюджетних смарт-браслетів. Усі вони мають безліч інтелектуальних функцій і обладнані різними датчиками для відстеження фізичної активності та стану здоров’я.

Xiaomi Mi Band 7

Ціна: 1599 грн

Сьоме за рахунком покоління смарт-браслета Xiaomi оснащується 1,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм тієї ж ширини, що і ширина ремінця. Він підтримує понад 100 циферблатів і шпалер і понад 110 різних спортивних режимів. Крім цього браслет оснащений безліччю датчиків, зокрема сенсором для моніторингу рівня кисню в крові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Fitbit Charge 5

Ціна: 5500 грн

Фітнес-трекер Fitbit Charge 5 оснащений 1,04-дюймовим дисплеєм з безліччю циферблатів і різними датчиками для моніторингу серцевого ритму, відстеження сну та інших функцій. Він також підтримує різні режими тренувань як у приміщеннях, так і на відкритому повітрі. Fitbit Charge 5 – один із найдорожчих фітнес-трекерів із нашої добірки.

Huawei Band 7 2022

Ціна: біля 2000 грн

До добірки найкращих фітнес-трекерів початкового рівня увійшла і нова модель Huawei, оснащена 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм і безліччю спортивних, інтелектуальних і медичних функцій. Крім цього Huawei Band 7 2022 має великий акумулятор і підтримує швидку бездротову зарядку.

Fitbit Inspire 3

Ціна: біля 4500 грн

Це більш доступна модель від Fitbit, ніж вищезгаданий Fitbit Charge 5. Цей фітнес-трекер оснащується 1,54-дюймовим дисплеєм прямокутної форми, а в поєднанні з фірмовим мобільним застосунком має великий потенціал.

Garmin Vivosmart 4

Ціна: 7500 грн

Ця модель має найменший дисплей серед усіх фітнес-трекерів, що потрапили до добірки, і по суті є найпростішим і мінімалістичним пристроєм. При цьому Garmin Vivosmart 4 має безліч функцій для відстеження фізичної активності та контролю за станом здоров’я свого власника.

У добірку потрапили тільки найкращі бюджетні розумні браслети 2023 року. Більшість із них мають водонепроникний корпус і підтримують спеціальні мобільні додатки, що розширюють їхні можливості. У цих програмах власники можуть ознайомитися з показниками свого здоров’я і фізичної активності. А ще більшість з них здатні пропрацювати без підзарядки тиждень і більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чіп M4 в iPad Pro перевищує M3 на 25%

    На сайті Geekbench з'явилися результати бенчмарків для нових моделей iPad Pro M4, що дають уявлення про те,…

    10.05.2024

    Microsoft додатково обмежить неактивовані версії Windows

    Microsoft вирішила ще сильніше ускладнити життя користувачів ПК із неактивованою Windows, додавши цього разу низку…

    10.05.2024

    Новий конкурент Samsung Galaxy S Ultra: представлений смартфон Moto G Stylus (2024)

    Moto G Stylus зустрічає користувача задньою кришкою зі штучної шкіри - цього року до покупки…

    10.05.2024

    Apple Vision Pro 2 буде коштувати 1500 доларів, представлять у 2026 році

    Про Apple Vision Pro говорять в індустрії XR з моменту його виходу в лютому. І…

    10.05.2024

    Чутки: Apple підписала угоду з Samsung щодо складаних дисплеїв

    До нас доходили чутки про те, що Samsung Display прагне зробити Apple своїм наступним великим…

    10.05.2024

    TikTok позначатиме контент створений за допомогою штучного інтелекту

    Штучний інтелект, безсумнівно, розвивається, і разом з ним контент-платформи стикаються з проблемою навігації по потенційним…

    10.05.2024