Від Xiaomi до Huawei: ТОП-5 бюджетних фітнес-трекерів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумні годинники та фітнес-трекери – на піку популярності. За короткий термін вони перетворилися на справжній мастхев будь-якого користувача. Якщо ви теж перебуваєте в пошуках цього популярного розумного аксесуара, але не хочете витрачати на його купівлю сотні доларів, то ми склали для вас добірку найкращих бюджетних смарт-браслетів. Усі вони мають безліч інтелектуальних функцій і обладнані різними датчиками для відстеження фізичної активності та стану здоров’я.

Xiaomi Mi Band 7

Ціна: 1599 грн

Сьоме за рахунком покоління смарт-браслета Xiaomi оснащується 1,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм тієї ж ширини, що і ширина ремінця. Він підтримує понад 100 циферблатів і шпалер і понад 110 різних спортивних режимів. Крім цього браслет оснащений безліччю датчиків, зокрема сенсором для моніторингу рівня кисню в крові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Fitbit Charge 5

Ціна: 5500 грн

Фітнес-трекер Fitbit Charge 5 оснащений 1,04-дюймовим дисплеєм з безліччю циферблатів і різними датчиками для моніторингу серцевого ритму, відстеження сну та інших функцій. Він також підтримує різні режими тренувань як у приміщеннях, так і на відкритому повітрі. Fitbit Charge 5 – один із найдорожчих фітнес-трекерів із нашої добірки.

Huawei Band 7 2022

Ціна: біля 2000 грн

До добірки найкращих фітнес-трекерів початкового рівня увійшла і нова модель Huawei, оснащена 1,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм і безліччю спортивних, інтелектуальних і медичних функцій. Крім цього Huawei Band 7 2022 має великий акумулятор і підтримує швидку бездротову зарядку.

Fitbit Inspire 3

Ціна: біля 4500 грн

Це більш доступна модель від Fitbit, ніж вищезгаданий Fitbit Charge 5. Цей фітнес-трекер оснащується 1,54-дюймовим дисплеєм прямокутної форми, а в поєднанні з фірмовим мобільним застосунком має великий потенціал.

Garmin Vivosmart 4

Ціна: 7500 грн

Ця модель має найменший дисплей серед усіх фітнес-трекерів, що потрапили до добірки, і по суті є найпростішим і мінімалістичним пристроєм. При цьому Garmin Vivosmart 4 має безліч функцій для відстеження фізичної активності та контролю за станом здоров’я свого власника.

У добірку потрапили тільки найкращі бюджетні розумні браслети 2023 року. Більшість із них мають водонепроникний корпус і підтримують спеціальні мобільні додатки, що розширюють їхні можливості. У цих програмах власники можуть ознайомитися з показниками свого здоров’я і фізичної активності. А ще більшість з них здатні пропрацювати без підзарядки тиждень і більше.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.