Гігантські комп’ютери iMac c різними типами OLED-екрана вийдуть у 2027 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До 2027 року Apple планує перевести майже всі свої моделі iPad, MacBook і зовнішніх дисплеїв на OLED-екрани, повідомляє дослідницька фірма Omdia.

За даними останніх прогнозів компанії, кількість світових поставок OLED зросте з 9,7 млн одиниць у 2022 році до понад 70 млн у 2028-му. Основним двигуном цього зростання стануть ноутбуки, проте кількість OLED-планшетів також значно збільшиться в цей період.

Головним чинником передбачуваного зростання, на думку експертів, є розширене використання Apple OLED-дисплеїв у своїх пристроях. З чуток, купертинівці почнуть використовувати дану технологію для iPad, починаючи з нових моделей iPad Pro в 2024 році, а потім випустять OLED MacBook Pro в 2026 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple майже повністю відмовиться від використання LCD і mini-LED дисплеїв на мобільних пристроях до 2026 року. У звіті також згадується складна 20-дюймова модель iPad Pro з OLED-екраном у цей же період.

А вже у 2027 році, ймовірно, Apple почне використовувати QD-OLED або WOLED-панелі для 32- і 42-дюймових дисплеїв. Ними, імовірно, оснастять майбутні моделі iMac або зовнішні дисплеї із серії Pro Display.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.