Xiaomi Band 8 тільки представили, але його вже можна купити на AliExpress за адекватною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки вчора компанія Xiaomi анонсувала фітнес-трекер Xiaomi Band 8 , який отримав низку нових функцій і безліч прикольних аксесуарів, а вже сьогодні він з’явився на популярному торговому майданчику.

Гаджет отримав 1,62-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 192×490 пікселів і частотою оновлення 60 Гц, пікову яскравість у 500 ніт, підтримку режиму Always-On Display, а також понад 100 різних циферблатів.

Браслет оснащений набором стандартних датчиків для моніторингу стану здоров’я. У ньому є пульсометр, пульсоксиметр, функція трекінгу сну, рівня стресу і менструального циклу. Крім того, Xiaomi Band 8 може відстежувати понад 150 різних тренувань, але особливу увагу в цій моделі виробник приділив боксу і бігу. Заряду акумулятора вистачає на 6-16 днів активного використання (залежить від увімкнених функцій).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi позиціонує новинку як модний аксесуар, а спеціальні ремінці та підвіски дають змогу носити фітнес-трекер не тільки на руці, а й на шиї або навіть на кросівках.

Прямо зараз на AliExpress базову версію Xiaomi Band 8 можна купити всього за 1500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.