Ґаджети

Топ-3 моделей смарт-годинників у 2023 році

Share

Розумний годинник став надійним супутником сучасної людини. Крім відліку часу, вони інформують про основні показники організму, дають змогу домогтися максимальної ефективності від тренувань, а також, не дістаючи смартфон, відповісти на дзвінок або прочитати повідомлення.

Apple Watch Series 8

Аксесуар виконаний в алюмінієвому корпусі, завдяки чому має високу вологостійкість. Звужені рамки екрана роблять гаджет більш привабливим і стильним, а також попереджає спотворення картинки по краю.

На дисплеї відображається вся необхідна інформація. Потовщене загартоване скло знижує ймовірність механічного пошкодження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність численних датчиків і сенсорів дають можливість відстежувати температуру тіла, тільки на даний момент виключно в період сну. Водночас гаджет оснащений системою екстреного оповіщення і повідомить, якщо власник потрапив в аварію. Аксесуар здатний зчитувати серцебиття, рівень кисню в крові, а також відстежує якість сну і фізичну активність.

Amazfit GTS 4

Ця китайська модель швидко завоювала увагу і визнання споживачів вітчизняного ринку. Годинник має прямокутний дисплей в 1.75 дюймів, що відрізняється округленими краями. Модель має досить компактний вигляд і добре виглядає як на чоловічому, так і на жіночому зап’ясті.

Функціональна кнопка розташована на бічній грані з правого боку і представлена у вигляді заводної головки. При обертанні відбувається переміщення по інтерфейсу, а натискання дає доступ до розділу з налаштуваннями і додатковими функціями.

AMOLED-матриця має роздільну здатність 390х450 пікселів, і гарантує яскравість картинки навіть у сонячний день. Для захисту екрана використовується загартоване скло з особливим олеофобним покриттям, на якому не залишається відбитків.

Годинник має можливість читати повідомлення та підтримувати розмову. Це дає змогу зайвий раз не діставати телефон з кишені. Також ця модель відстежує пульс і сатурацію, зчитує пройдену відстань і спалені калорії, вираховує індекс індивідуальної активності.

Ємність батареї гарантує збереження заряду протягом 7-8 днів. Для заповнення заряду на 100% знадобиться близько 1,5 годин.

Samsung Galaxy Watch5

Це гідний аналог гучних Apple Watch, сумісний зі смартфонами на базі Android. Модель представлена в графітовому і сріблястому корпусі з екраном 40 і 44 мм. Виробник заявляє, що бічні алюмінієві рамки сприяють захисту від механічного впливу.

Екран має достатню яскравість і дає можливість легко зчитувати інформацію навіть у найсонячніший день. Керування здійснюється за рахунок сенсорного кільця, яке дає можливість виконувати швидкий перехід від програми до програми і прокручувати сторінку.

Спочатку це спортивна модель, яка моніторить інформацію про активність і пропонує різні режими тренувань. Також тут присутня функція вимірювання тиску та ЕКГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Секретний підводний дрон американців показали наживо

    Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) опублікувало нові зображення дрону Manta Ray. Фото…

    02.05.2024

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024