Найкращі навушники для телефонних дзвінків на 2023 рік: навушники з мікрофоном

Здійснюйте і приймайте голосові виклики з найкращими з доступних бездротових навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вкладиші та навушники чудово підходять для прослуховування музики, але якщо вам зателефонують посеред улюбленої пісні, вам доведеться відключитися, якщо у вашій парі навушників немає мікрофона. У наші дні більшість навушників оснащені мікрофонами, але як визначити, чи хороші вони?

Придушення фонового шуму – це функція, яку можна знайти в найкращих навушниках, що забезпечує чіткий зв’язок і можливість добре чути абонентів, які телефонують, у галасливих місцях. Ось чому ми рекомендуємо шумоізолюючі навушники для телефонних дзвінків.

На додаток до наявності якісного мікрофона, такі функції, як самопрослуховування, що дає змогу вам чути свій власний голос у навушниках і навушниках під час розмови, та багатоточкове сполучення Bluetooth, що дає змогу вам з’єднувати навушники або навушники-вкладиші з двома пристроями одночасно, також заслуговують на увагу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей список містить більше “робочих” або “ділових” навушників, які ви, найімовірніше, будете використовувати як із телефоном, так і з комп’ютером. У цьому списку перевага віддається споживчим бездротовим гарнітурам Bluetooth, які добре підходять для здійснення дзвінків на ходу, тож ви можете отримувати чіткі телефонні дзвінки, хоч би де ви перебували.

Apple AirPods Pro 2

За словами Apple, нові AirPods Pro (2-го покоління) оснащені новим чипом H2 від Apple, який забезпечує більшу обчислювальну потужність і більш низьке енергоспоживання. Новий чіп у поєднанні з новими драйверами з низьким рівнем спотворень дає змогу поліпшити звук, забезпечуючи більшу чіткість і глибину. Шумозаглушення також поліпшено – Apple заявляє, що нові AirPods мають “подвійне” шумозаглушення порівняно з оригінальними AirPods Pro.

Продуктивність голосових викликів для оригінальних AirPods Pro була дуже хорошою, а тепер вона стала ще кращою, оскільки Apple оновила мікрофони і змінила їхнє розташування на навушниках. Крім того, AirPods Pro 2 подовжує час автономної роботи на одну годину більше, з п’яти до шести годин за ввімкненого шумозаглушення. Крім того, тепер у корпусі є динамік, який видає звук, що допомагає знайти ваші навушники за допомогою Find My, якщо вони вирішать сховатися від вас.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Galaxy Buds 2 Pro пропонують поліпшене шумозаглушення, а також дуже хорошу якість звуку і голосових викликів. А також підтримку бездротової потокової передачі аудіо високої роздільної здатності, якщо ви є власником пристрою Galaxy з правильним налаштуванням. Проте, їхнім найбільшим оновленням може бути їхній новий дизайн і менший розмір, що робить їх більш придатними для більшості вух.

Крім досить високої ціни, їхнім єдиним недоліком є те, що деякі з їхніх ключових функцій працюють тільки з пристроями Samsung Galaxy. Вони повністю водонепроникні з рейтингом IPX7.

Earfun Air S

AirPro SV і Air Pro 2 від Earfun – чудові бюджетні навушники з шумозаглушенням (вони, як і раніше, коштують своїх грошей). Але Earfun Air S, випущений у 2022 році, може бути найкращим із цього тріо, з багатоточковим сполученням Bluetooth і новітнім чипом Qualcomm QCC3046 з аудіокодеком aptX для Android та інших пристроїв, які його підтримують. Вони також добре працюють як гарнітура для здійснення дзвінків із пристойним шумозаглушенням.

Навушники мають рейтинг водонепроникності IPX5, що означає, що вони захищені від бризок і можуть витримувати тривалі бризки води.

Коли у вас є продукт, який подобається багатьом людям, зміни можуть бути ризикованими. Така ситуація з навушниками Sony WH-1000XM5, п’ятим поколінням навушників серії 1000X, які вперше випустили 2016 року як MDR-1000X Wireless і вони стають дедалі популярнішими, оскільки покращуються з кожним поколінням.

За минулі роки Sony внесла деякі корективи в дизайн, але нічого настільки радикального, як те, що було зроблено з WH-1000XM5. Крім більш високої ціни, більшість цих змін хороші, і Sony внесла деякі істотні поліпшення в продуктивність голосових викликів, а також у ще краще шумозаглушення і чистіший звук.

Google Pixel Buds Pro

Pixel Buds Pro – перші навушники Google з функцією активного шумозаглушення. Хоча приємно, що в них нарешті є функція, яка деякий час була в багатьох бездротових навушників, що зрештою вирізняє Pixel Buds Pro і робить їх вартими уваги – особливо для користувачів Android – це їхній чудовий дизайн і виграшна форма. Це допомагає підвищити їхню продуктивність як з точки зору якості звуку, так і з точки зору шумозаглушення. Хоча вони не зовсім елітні для голосових викликів, вони добре зарекомендували себе як гарнітура для здійснення дзвінків. Під час запуску була відсутня пара функцій – просторовий звук і п’ятисмуговий еквалайзер – але тепер еквалайзер було додано з оновленням прошивки. Вони захищені від бризок IPX4.

Bose QuietComfort 45

QuietComfort 45 має практично такий самий дизайн, як і його попередник QuietComfort QC35 II. У нього такі ж драйвери і кнопки там же. Однак є невеликі, але помітні зміни. По-перше, на щастя, у них є USB-C замість micro-USB.

По-друге, конфігурація мікрофона інша. Мало того, що мікрофони були переміщені на навушники, але тепер є додатковий зовнішній мікрофон для прийому голосу, що означає, що QC45 має загалом шість мікрофонів, чотири з яких формують промінь і використовуються для голосу. Навпаки, QC35 II має загалом чотири, два з яких використовують для голосу. (Навушники Bose Noise Canceling Headphones 700 також мають лише шість мікрофонів).

У результаті вони відмінно підходять для здійснення дзвінків і забезпечують хорошу якість мікрофона. У цьому відношенні вони дуже близькі до навушників Bose 700, а також мають першокласне шумозаглушення, а також багатоточкове сполучення Bluetooth, тому ви можете одночасно під’єднувати їх до ПК і смартфону.

Bose QuietComfort Earbuds 2

Навушники QuietComfort Earbuds 2 від Bose другого покоління не тільки приблизно на 30% менші за своїх попередників, а й їхній корпус приблизно на 40% менший, і їх дійсно можна носити в кишені. Вони оснащені найкращим у своєму класі шумозаглушенням і поліпшеним звуком завдяки новій системі калібрування звуку Bose CustomTune, яка налаштовує звук для ваших вух. Продуктивність голосових викликів також набагато краща, ніж в оригінальних навушників QuietComfort, з відмінним шумозаглушенням під час розмов.

Інша велика зміна стосується вушних вкладишів. Компанія Bose відмовилася від цільних вкладишів StayEar на користь системи Fit Kit, що складається з двох частин, яка містить окремі вушні вкладиші та “стабілізуючі стрічки” в трьох варіантах розміру, що дає вам більше гнучкості для забезпечення надійної посадки і щільного прилягання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.