Nothing готує нові прозорі навушники. Все що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завжди цікаво стежити за розвитком потенційно успішного проекту. Особливо, коли він починався так голосно і біля його витоків стояла людина, яка вже домоглася успіхів в індустрії, створивши смартфони OnePlus, які до певної міри перевернули звичні уявлення про смартфони, показавши, що флагманські характеристики не обов’язково повинні коштувати дорого. Можливо, саме вони свого часу стримали ціни флагманів, і тому вони зараз коштують не так дорого, як могли б. Починав його стартап Nothing не зі смартфонів, а з навушників. І було б логічно, що ця історія отримає продовження. І ось ми дочекалися.

Коли вийдуть Nothing Ear (2)

Усе почалося в далекому тепер 2021 році, коли технічний стартап Nothing випустив свій перший продукт під назвою Nothing Ear (1), який завоював популярність завдяки своєму унікальному прозорому дизайну та функції активного шумозаглушення, більш відомого як ANC. І ось, через ці два роки, бренд готується до випуску наступника свого першого продукту – навушників Nothing Ear (2). Дата їхнього запуску запланована на 22 березня. Звичайно, цікаво подивитися, якими вони будуть безпосередньо на презентації, але як завжди, чи то спеціально, чи то випадково, вся інформація вже витекла в Інтернет. У нас є майже все, що можна сказати про ці навушники – рекламні матеріали та специфікації навушників, які вже з’явилися в Мережі.

Нові навушники вже витекли в Мережу ще до презентації

Якими будуть нові прозорі навушники

Витік виходить від Tech Outlook з посиланням на інформатора OnLeaks як першоджерело. Звіт показує, що дизайн Nothing Ear (2) буде дуже схожий на його попередника. Навушники, як і раніше, матимуть напівпрозорий дизайн корпусу самих навушників і зарядного кейса для них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники мають звичний для внутрішньоканальних навушників дизайн – основна частина з силіконовою амбушюрою і ніжкою зовні вуха. У новій версії буде покращено пасивне шумозаглушення. Тобто навушники будуть самі по собі щільніше сидіти у вусі. Зовні через прозорий корпус можна буде побачити деякі внутрішні компоненти та акумулятори всередині “ніжки”.

Витік показує, що виріз для мікрофона розташований по обидва боки вкладиша, а на ніжці, як і належить, надрукований логотип Nothing Ear (2). Зарядний кейс також має напівпрозорий дизайн з прозорою кришкою і білим покриттям, що приховує деякі внутрішні компоненти, які, судячи з усього, мають не такий гарний вигляд, як хотілося б.

Кейс не до кінця прозорий, але це і добре.

Якість звуку Nothing Ear (2)

Згідно зі звітом, який у нас зараз з’явився, прийдешні навушники Nothing TWS збережуть 11,6-мм драйвери, які були в моделі першого покоління. Тобто звук як мінімум не стане гіршим, а це вже добре. Кожен навушник пропонуватиме заявлений час відтворення до шести годин без підзарядки, тоді як очікується, що зарядний кейс забезпечить до 36 годин автономної роботи. Усередині зарядного кейса знаходиться бездротова зарядка Qi. Функція швидкої дротової зарядки так само буде підтримуватися.

Кажуть, що Ear (2) оснащені деякими функціями преміум-класу, наприклад, Hybrid ANC, який ефективно знижує фоновий шум завдяки внесенню коректив у звучання в режимі реального часу. Кожен навушник Ear (2) важить лише 4,5 грама, а отже, він буде легшим за свого попередника на 0,2 грама. Навушники також матимуть рейтинг IP54 для захисту від бризок і поту. Але занурювати їх у воду, як і раніше, не можна.

Є припущення, що навушники Nothing зможуть підключатися до двох пристроїв одночасно, а також пропонуватимуть персоналізоване активне шумозаглушення, що дає змогу користувачам налаштовувати потужність ANC на свій розсуд. Крім того, функція розширеного еквалайзера дасть змогу користувачам налаштовувати свої звукові переваги.

Чи можна купити навушники Nothing в Україні

Знайти їх у магазинах не становить великої проблеми. Тому, якщо вони вас зацікавили або ви чекали, поки будуть виправлені помилки перших версій, то ваш час настав. Чекаємо пару тижнів після виходу в продаж і можна купувати. Перше покоління можна хоч зараз купити на Розетці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.