Топ-10 найкращих бездротових навушників у 2023 році: які навушники купити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Тут ви знайдете ідеальну пару бездротових навушників для будь-якого вуха і бюджету. Аксесуар номер один для телефону або планшета – це пристойна пара навушників. Навушники-вкладиші – це те, що зараз у моді, і все частіше вони стають повністю бездротовими.

Реклама

Представляємо вам нашу добірку найкращих бездротових навушників!

1. Sony WF-1000XM4

WF-1000XM4 продовжують давню і горду традицію Sony зі створення найкращих бездротових навушників-вкладишів, які ви можете придбати. Ці вуха мають пробивне, детальне і добре збалансоване звучання.

Ціна: 9 999 грн.

2. Beats Fit Pro

Конкурентоспроможний акумулятор, насичений і пронизливий звук, а також щільна посадка роблять Beats Fit Pro одними з найкращих бездротових навушників для фітнесу.

Ціна: 8 000 грн.

3. Bose QuietComfort Earbuds II

Їх можна поліпшити (зовсім небагато) щодо якості звуку, а також поліпшити щодо часу автономної роботи, але ви не зможете домогтися більшого щодо активного шумозаглушення.

Ціна: 16 000 грн.

4. Sennheiser Momentum True Wireless 3

Більш доступні, більш елегантні та більш компактні, ніж раніше. Окремі поліпшення, які в сумі роблять Sennheiser MTW 3 абсолютно більш конкурентоспроможними, ніж модель, яку вони замінили.

Ціна: 9 999 грн.

5. Bowers & Wilkins PI7

Це вдалий дебют компанії у сфері бездротових навушників. Якість звуку виняткова і, можливо, найкраща з того, що ви чули від пари відомих бездротових навушників, а якість збірки відповідає очікуванням Bowers & Wilkins.

Ціна: 15 000 грн.

6. JayBird Run

Великий акумулятор, підвищена міцність, надійний звук і безліч приємних доповнень роблять Vista Run майже ідеальним універсальним пристроєм для спорту.

Ціна: 12 000 грн.

7. Apple AirPods Pro

AirPods Pro від Apple – це фантастичні бездротові навушники, зручні та неймовірно інтуїтивні, що забезпечують безпроблемне використання. Щоправда, назвати їх “Pro” можна з деякою натяжкою, оскільки за якістю звуку вони не дотягують до конкурентів аналогічної цінової категорії.

Ціна: 12 000 грн.

8. Technics EAH-AZ40G-S

Справжній бездротовий дебют Technics – це тріумф якості звуку в поєднанні з тишею і спокоєм. Компанія робить розкішні звукові системи, а тепер ще й зменшила вартість виробництва, щоб забезпечити доступне персональне аудіо.

Ціна: 3 999 грн.

9. Shure AONIC Free

Не звертайте уваги на їхню ширину. Слухайте – тут справжня якість!

10. Nothing Ear (1)

Ці вуха привносять шумозаглушення, бездротову зарядку і захист від бризок у клас, який часто обходиться без усього цього. Унікальний дизайн приємний для очей, а їхнє звучання досить вражаюче для своєї ціни.

Ціна: 5 999 грн.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: