Топ-10 найкращих бездротових навушників у 2023 році: які навушники купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тут ви знайдете ідеальну пару бездротових навушників для будь-якого вуха і бюджету. Аксесуар номер один для телефону або планшета – це пристойна пара навушників. Навушники-вкладиші – це те, що зараз у моді, і все частіше вони стають повністю бездротовими.

Представляємо вам нашу добірку найкращих бездротових навушників!

1. Sony WF-1000XM4

WF-1000XM4 продовжують давню і горду традицію Sony зі створення найкращих бездротових навушників-вкладишів, які ви можете придбати. Ці вуха мають пробивне, детальне і добре збалансоване звучання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна: 9 999 грн.

2. Beats Fit Pro

Конкурентоспроможний акумулятор, насичений і пронизливий звук, а також щільна посадка роблять Beats Fit Pro одними з найкращих бездротових навушників для фітнесу.

Ціна: 8 000 грн.

3. Bose QuietComfort Earbuds II

Їх можна поліпшити (зовсім небагато) щодо якості звуку, а також поліпшити щодо часу автономної роботи, але ви не зможете домогтися більшого щодо активного шумозаглушення.

Ціна: 16 000 грн.

4. Sennheiser Momentum True Wireless 3

Більш доступні, більш елегантні та більш компактні, ніж раніше. Окремі поліпшення, які в сумі роблять Sennheiser MTW 3 абсолютно більш конкурентоспроможними, ніж модель, яку вони замінили.

Ціна: 9 999 грн.

5. Bowers & Wilkins PI7

Це вдалий дебют компанії у сфері бездротових навушників. Якість звуку виняткова і, можливо, найкраща з того, що ви чули від пари відомих бездротових навушників, а якість збірки відповідає очікуванням Bowers & Wilkins.

Ціна: 15 000 грн.

6. JayBird Run

Великий акумулятор, підвищена міцність, надійний звук і безліч приємних доповнень роблять Vista Run майже ідеальним універсальним пристроєм для спорту.

Ціна: 12 000 грн.

7. Apple AirPods Pro

AirPods Pro від Apple – це фантастичні бездротові навушники, зручні та неймовірно інтуїтивні, що забезпечують безпроблемне використання. Щоправда, назвати їх “Pro” можна з деякою натяжкою, оскільки за якістю звуку вони не дотягують до конкурентів аналогічної цінової категорії.

Ціна: 12 000 грн.

8. Technics EAH-AZ40G-S

Справжній бездротовий дебют Technics – це тріумф якості звуку в поєднанні з тишею і спокоєм. Компанія робить розкішні звукові системи, а тепер ще й зменшила вартість виробництва, щоб забезпечити доступне персональне аудіо.

Ціна: 3 999 грн.

9. Shure AONIC Free

Не звертайте уваги на їхню ширину. Слухайте – тут справжня якість!

10. Nothing Ear (1)

Ці вуха привносять шумозаглушення, бездротову зарядку і захист від бризок у клас, який часто обходиться без усього цього. Унікальний дизайн приємний для очей, а їхнє звучання досить вражаюче для своєї ціни.

Ціна: 5 999 грн.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.