Bloomberg: в Apple уже готові нові iMac у яскравому дизайні та MacBook Air 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився з підписниками свого блогу подробицями про майбутні новинки Apple. Зокрема, він повідомив про підготовлюваний реліз наступного покоління моноблоків iMac, а також про майбутню серію лептопів MacBook Air.

За даними джерела, ще не анонсовані комп’ютери вже перебувають на етапі інженерних контрольних випробувань (EVT). До випуску, за його словами, готуються оновлені 24-дюймові моноблоки iMac Pro на базі чіпа Apple M3 в яскравих кольорах корпусу – їхнє виробництво стартує вже протягом найближчих трьох місяців. Новинки випускатимуться в тих самих яскравих кольорах, що й попередня модель серії, але отримають поліпшену конструкцію підставки.

Крім того, за словами аналітика, компанія незабаром представить новий Mac Pro з чіпом M2 Ultra (24 ядра CPU, 76 ядер GPU, до 192 ГБ уніфікованої пам’яті) і перший 15-дюймовий MacBook Air (а також його оновлену 13-дюймову версію, імовірно, з процесором M3). У продажу всі новинки з’являться не раніше другої половини поточного року. Сама компанія, як водиться, чутки про свої нові продукти ніяк не прокоментувала.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.