Ґаджети

Xiaomi представила Buds 4 Pro – навушники, з якими ви забудете про AirPods Pro

Share
Час читання: 2 хв.
Компанія Xiaomi представила нові бездротові навушники з Hi-Res-звучанням. Реліз відбувся на MWC 2023.

Китайський бренд Xioami, який спеціалізується в основному на недорогих аксесуарах та “топах за свої гроші”, представив нові бездротові навушники Xiaomi Buds 4 Pro. Як видно з назви, пристрій знаходиться у флагманській лінійці; більше, компанія називає їх «імерсивними».

Справа в тому, що Xiaomi Buds 4 Pro підтримують високоякісний звук завдяки технології Hi-Res Audio Wireless. Це означає, що потенційний покупець зможе використати навушники не лише для «технічного» звуку — подкастів, відеороликів чи розмов — а й для прослуховування музики з високим бітрейтом. Якість звучання буде ще кращою завдяки новітній системі пом’якшення звукових спотворень Sony LDAC. 

Що стосується шумозаглушення, то воно тут на висоті: вбудована система здатна відсікти до 48 дБ шумів, що оточують. Для порівняння: Samsung Buds Pro пригнічують лише 33 дБ, а AirPopds Pro – 35 дБ. У плані «шумодава» новинка працює набагато ефективніше і зможе видалити не лише низькочастотні, а й середньочастотні шуми – наприклад, міську суєту чи металевий гуркіт.

На додаток до всього перерахованого Xiaomi Buds 4 Pro підтримують об’ємний звук: навушники вміють відстежувати положення голови слухача і розташовувати звукову сцену відповідно. Аналогічна функція є у AirPods Pro. Ще одна відмінна фішка «яблучних» навушників – швидке перемикання між пристроями – теж є у новинці, яка вміє без зайвих дій перемикатися між двома девайсами.

Від одного заряду Buds 4 Pro проживуть до 9 годин, які збільшуються до 38 годин з урахуванням ємності зарядного футляра – він, до речі, вміє заряджатися без дротів.

Навушники продаватимуться у двох кольорах — золотому та чорному; ціна поки що невідома. Якщо Xiaomi оцінить їх у діапазоні між 100 і 200 доларів, то Buds 4 Pro виглядатимуть набагато вигіднішою покупкою, ніж AirPods Pro 2, на які вони дуже схожі зовні. 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Браузер Arc Search з ШІ відкритий для бета-тестування

    Браузер Arc Search з інтегрованим штучним інтелектом тепер доступний користувачам Android у рамках відкритого бета-тестування.…

    05.10.2024

    Apple використовує OLED TDDI для створення тонкого iPhone 17 Air

    Apple, за чутками, готується випустити тонкий iPhone 17 Air, який буде схожим на iPad Pro…

    05.10.2024

    Telegram повідомив про рекордні навантаження на сервери: що відомо

    Популярний месенджер Telegram зазнає дуже серйозних навантажень. Причина - ситуація у ряді близькосхідних країн. Що…

    05.10.2024

    Samsung інтегрує у свої телевізори штучний інтелект

    Samsung анонсувала телевізори з інтегрованим штучним інтелектом (ШІ), який дозволить користувачам керувати пристроями розумного будинку…

    05.10.2024

    Глава Epic Games Тім Суїні заявив про падіння інтересу до ААА-ігор

    Глава Epic Games, Тім Суїні, заявив, що сучасні ААА-ігри не відповідають очікуванням гравців, що негативно…

    05.10.2024

    У 2024 році більше половини смартфонів оснащено камерами вище 50 Мп

    У 2024 році якість камер у смартфонах досягла нового піку, про що свідчить звіт Counterpoint…

    05.10.2024