Xiaomi представила Buds 4 Pro – навушники, з якими ви забудете про AirPods Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Xiaomi представила нові бездротові навушники з Hi-Res-звучанням. Реліз відбувся на MWC 2023.

Китайський бренд Xioami, який спеціалізується в основному на недорогих аксесуарах та “топах за свої гроші”, представив нові бездротові навушники Xiaomi Buds 4 Pro. Як видно з назви, пристрій знаходиться у флагманській лінійці; більше, компанія називає їх «імерсивними».

Справа в тому, що Xiaomi Buds 4 Pro підтримують високоякісний звук завдяки технології Hi-Res Audio Wireless. Це означає, що потенційний покупець зможе використати навушники не лише для «технічного» звуку — подкастів, відеороликів чи розмов — а й для прослуховування музики з високим бітрейтом. Якість звучання буде ще кращою завдяки новітній системі пом’якшення звукових спотворень Sony LDAC. 

Що стосується шумозаглушення, то воно тут на висоті: вбудована система здатна відсікти до 48 дБ шумів, що оточують. Для порівняння: Samsung Buds Pro пригнічують лише 33 дБ, а AirPopds Pro – 35 дБ. У плані «шумодава» новинка працює набагато ефективніше і зможе видалити не лише низькочастотні, а й середньочастотні шуми – наприклад, міську суєту чи металевий гуркіт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На додаток до всього перерахованого Xiaomi Buds 4 Pro підтримують об’ємний звук: навушники вміють відстежувати положення голови слухача і розташовувати звукову сцену відповідно. Аналогічна функція є у AirPods Pro. Ще одна відмінна фішка «яблучних» навушників – швидке перемикання між пристроями – теж є у новинці, яка вміє без зайвих дій перемикатися між двома девайсами.

Від одного заряду Buds 4 Pro проживуть до 9 годин, які збільшуються до 38 годин з урахуванням ємності зарядного футляра – він, до речі, вміє заряджатися без дротів.

Навушники продаватимуться у двох кольорах — золотому та чорному; ціна поки що невідома. Якщо Xiaomi оцінить їх у діапазоні між 100 і 200 доларів, то Buds 4 Pro виглядатимуть набагато вигіднішою покупкою, ніж AirPods Pro 2, на які вони дуже схожі зовні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.