Categories: Ґаджети

Приголомшливий Xiaomi Mi Band 3 із зігнутим екраном на зображеннях в трьох кольорах

Share

За даними ряду джерел, вже 27 березня, тобто в найближчий вівторок, відбудеться офіційний анонс приголомшливого фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 3, який анонсують на одному заході з флагманом Mi MIX 2S. Все відбудеться в Шанхаї. Про майбутній спортивний аксесуар вже відомо досить багато фактів, багато з яких формально підтвердив глава Xiaomi, заявивши про те, що нова модель буде дуже сильно відрізнятися від своїх попередників, як по частині зовнішнього вигляду, так і за функціональними можливостями.

Лічені години назад, за дві доби до презентації Xiaomi Mi Band 3, ми отримали в свої руки ексклюзивні зображення спортивного трекера від китайської корпорації. Як вдалося з’ясувати, він отримає 0,96-дюймовий AMOLED-дисплей, а також металевий корпус, за рахунок якого з ним можна буде занурюватися під воду на велику глибину – до 10 метрів. Пристрій захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68.

Як можна легко помітити на зображеннях, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 володіє злегка вигнутим екраном, для поліпшеної ергономіки. Екран є кольоровим і сенсорним, тобто він реагує на натискання. Це є вагомим доказом того, що новинка дійсно має модулі GPS і NFC, перший з яких використовується для визначення місця розташування, а другий для роботи з платіжною системою AliPay.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, купити Xiaomi Mi Band 3 покупці зможуть в трьох кольорах, які відрізняються тільки кольором ремінця. Йдеться про сірий, синій і фіолетовий колір. Не виключено, що на полиці магазинів також надійдуть і інші колірні рішення. Ремінець, виготовлений з гіпоалергенного силікону, має класичну застібку, завдяки якій він ніколи несподіваного не злетить з руки, що іноді може трапитися з Mi Band 2 і Mi Band 1S.

Ремінець є знімним. Щоб відстебнути його необхідно з невеликим зусиллям натиснути на спеціальний перемикач на задній частині спортивного браслета. Там же можна виявити ряд сенсорів і датчиків, які дозволяють з високою точністю визначати пульс і рівень води в організмі, використовуючи спеціальні алгоритми. Говорити про ціну і інші технічні характеристики майбутньої новинки поки що не доводиться, однак інформація на цей рахунок повинна з’явитися вже післязавтра – 27 березень 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Spotify не приймає нових умов App Store в ЄС і знову обходить правила Apple

    Spotify, один із найбільших стрімінгових сервісів у світі, зіткнувся з новими правилами App Store від…

    27.04.2024

    Виявлено новий банківський троян Brokewell, який атакує Android

    Експерти в галузі кібербезпеки б'ють на сполох у зв'язку з появою чергової модифікації шкідливого банківського…

    27.04.2024

    Як швидко позбутися води в динаміках смартфона без зайвого клопоту

    Якщо ви випадково попалили свій смартфон водою, не потрібно панікувати та вдаватися до екстремальних методів,…

    27.04.2024

    Названо ще 4 смартфони Xiaomi які не отримають оновлення

    Xiaomi оновила список продуктів EOS (End of Support) у квітні 2024 року, додавши до нього…

    27.04.2024

    Користувачі повідомляють про масові блокування Apple ID без пояснення причин

    Схоже, що сьогодні вночі користувачі Apple ID зіткнулися зі все більш поширеним збоєм. Люди пишуть…

    27.04.2024

    Чим погана зарядка смартфона від ноутбука

    Є два основні способи заряджання мобільних пристроїв. Зазвичай смартфони заряджаються "від розетки". І це правильний…

    27.04.2024