Безрамковий iPad Pro X з вирізом в екрані і сканером Face ID на зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшетні комп’ютери зараз користуються меншим попитом, ніж кілька років тому, а причин на те відразу кілька. Втім, компанія Apple, незважаючи на всю цю ситуація, продовжує робити свої планшети iPad кращими і більш технологічними в надії на те, що одного разу покупці знову почнуть активно їх купувати. Очікується, що на виставці WWDC 2018 американська корпорація анонсує новий безрамковий iPad Pro X, який отримає виріз в екрані і сканер обличчя Face ID.

Відомий дизайнер Мартін Хайек, який активно стежить за компанією Apple, вирішив відтворити зовнішній вигляд планшета iPad Pro X, якому приписують повнорозмірний дисплей зі співвідношенням сторін 4:3, у верхній частині якого знайдеться місце для вирізу, призначеного для системи камер TrueDepth, а вони, в свою чергу, необхідні для роботи сканера обличчя Face ID, що забезпечує 100% захищеність усієї інформації.

Дизайн припустив, що при створенні нового iPad Pro X співробітники «яблучної» корпорації будуть відштовхуватися від зовнішнього вигляду iPhone X. Саме тому планшет отримає майже абсолютно безрамковий екран, у якого буде однакова по ширині рамка з усіх боків. У верхній частині планшета знайдеться місце для сканера обличчя. Оскільки це планшет, то весь його корпус, поза всякими сумнівами, виявиться виготовлений з металу, для додання конструкції додаткової міцності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На опублікованому дизайнером зображенні можна побачити подвійну основну камеру, яка виглядає так, немов її перенесли з iPhone X. Вона знаходиться у верхньому лівому куті планшета iPad Pro X, а він, у свою чергу, володіє 12,9-дюймовим IPS-екраном. Очікується, що такий планшетний комп’ютер американська корпорація Apple покаже публіці на конференції WWDC 2018, яка пройде 4 червня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.