Позбавтеся негайно: названо небезпечну модель павербанку Anker

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Самозаймистий гаджет – Anker 535 Power Bank (PowerCore 20K). Це зовнішній акумулятор ємністю 19200 мАг з підтримкою зарядки до 60 Вт, пише MacRumors. Виробник продавав його за ціною 110 доларів.

Проблемною виявилася партія пристроїв із номером A1366. Нагадаємо: номер моделі вказаний на нижній частині пауербанку, ви можете переглянути його самостійно.

Що трапилося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник визнав, що його гаджет став “найвірогіднішою причиною” пожежі в одному з будинків американського штату Меріленд. Весняний акумулятор на той момент був у валізі. Крім нього, всередині не було жодних інших електричних пристроїв, які могли б спалахнути і викликати пожежу.

Компанія приймає заявки на повернення небезпечного пауербанку у США, Німеччині, Великій Британії та Франції. Для мешканців цих країн на сайті виробника опубліковано спеціальну форму. Решті пощастило менше: звернення не спрацює. Всім покупцям з інших країн Anker рекомендує негайно припинити використання девайсу та здати його до місцевого пункту прийому літієвих батарей.

Anker – відомий у всьому світі виробник зарядних пристроїв та портативних акумуляторів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.