Топ-5 недорогих TWS-навушників з активним шумозаглушенням

Навушники з “шумодавом” мають більш складну конструкцію, а тому дорожчі за звичайні. Але ми знайшли кілька моделей, які чудово звучать, добре гасять шуми і при цьому коштують недорого.

Пристойні моделі навушників із системою активного шумоподавлення можна купити зовсім недорого. Ми орієнтувалися на суми від 2000 до 4000 гривень початку 2023 року. Ось такі варіанти готові порадити.

HUAWEI FreeBuds 5i

Це одні з найдоступніших TWS-навушників з шумом придушення і сертифікацією Hi-Res Audio. Так що якщо ви не просто слухаєте музику тлом, а віддаєте перевагу трекам у високій якості, варто розглянути до покупки цю модель. Ще одна важлива перевага FreeBuds 5i – офіційно заявлений ступінь захисту від води та пилу IP54. Тож навушники годяться для тренувань, у тому числі пробіжок на відкритому повітрі: якщо потрапите під невеликий дощ, навряд чи щось станеться з ними.

Шумодав можна настроювати через програми AI Life. Є три різні режими роботи в залежності від кількості шуму навколо. Також у додатку легко налаштовується сенсорне керування, є еквалайзер із налаштуваннями для акценту на високих або низьких частотах.

Автономність хорошому рівні. Навіть із включеною системою активного шумоподавлення FreeBuds 5i можуть працювати до 6 годин. Максимальний час з урахуванням енергії батареї кейсу – 28 годин.

Tecno Sonic 1

У своєму роді унікальні TWS-навушники, які можуть бути і вставними та внутрішньоканальними. Звичайно, максимально ефективно система шумозаглушення працюватиме при використанні їх з амбушюрами.

Навушники виконані у популярному форм-факторі з ніжкою. На ніжках є сенсорна поверхня, що розширює можливості взаємодії з навушниками. Серед жестів управління – не тільки торкання (тривале та подвійне), але й скидання вниз і вгору (так регулюється гучність).

Sonic 1 добре захищені від води – рівень IPX5 дозволяє не боятися пошкодження краплями поту чи дощу. Стандарт Bluetooth 5.3 забезпечує мінімальні затримки звуку та дозволяє підключатися відразу до двох джерел, у тому числі на різних платформах. Наприклад, до смартфона на Android та ноутбука на Windows. Перемикатися між ними можна миттєво.

У великому кейсі – батарея ємністю 800 мАг. Вона дозволяє повністю перезарядити навушники 6 разів, тому автономність гаджетів становить вражаючі 50 годин.

realme Buds Air 3

Недорогі навушники із системою активного шумоподавлення, які ми вже тестували. Звучать добре, автономність не рекордна, зате зарядний кейс компактний, вміщується в будь-яку кишеню. До того ж, після перших 10 хв. зарядки Buds Air 3 можуть програвати музику близько півтори години.

Навушники вміють працювати з додатком, який дозволяє перепризначати алгоритм роботи сенсорних кнопок на ніжках, використовувати кілька налаштувань еквалайзера або навіть створювати свій власний профіль. Є захист від бризок, можливість підключення відразу до двох пристроїв та швидкого переходу між ними.

Redmi Buds 4

Включили цю модель в наш рейтинг, тому що вона звучить відмінно для своєї ціни, до того ж не має ніжок – вони подобаються не всім. Загалом тут нічого виняткового: до 6 годин роботи без підзарядки, до 30 годин – з урахуванням енергії батареї. Якщо хочеться кращої автономності, розгляньте Redmi Buds 4 Pro – правда, вони таки з ніжками.

Система шумоподавлення може працювати у трьох режимах, причому підбір оптимального відбувається автоматично. Режимів прозорості теж два: крім звичайного (коли навколишні шуми транслюються разом із музикою), є варіант із посиленням голосу. Для більш тонкого налаштування існує програма Xiaomi Earbuds – до речі, вона дозволяє знайти навушник, якщо ви залишили його в зоні дії Bluetooth.

Sudio N2 Pro

Нова модель шведського бренду Sudio. Повинна звучати непогано – принаймні інші моделі нас переважно влаштовували. Оснащені системою шумоподавлення та можуть грати до 6 годин без перерви.

З приємних фішок – сітка безпосередньо на силіконових вставках. Таке рішення дозволяє легко очищати її, на відміну від варіантів із сіткою на самих навушниках. Крім того, у Sudio N2 Pro є підтримка бездротової зарядки.

Тим, кому потрібні вкладки, а не “затички”, радимо розглянути Sudio N2 (без приставки Pro). Це фактично та сама модель, але в іншому форм-факторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я