OPPO Pad 2: великому дисплею велика батарея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед початком надходження у продаж планшета OPPO Pad 2 було опубліковано його ключові та сильні характеристики. Зроблено це було з єдиною метою – привернути максимум уваги покупців та шанувальників бренду. Правду сказати, оновлена ​​модель значно перевершує свого попередника за розміром екрану, ємності вбудованого акумулятора і швидкості зарядки. Остання, до речі, є логічним продовженням збільшення ємності батареї.

За своїм зовнішнім виглядом OPPO Pad 2 багато в чому схожий на OnePlus Pad, що своєю чергою породило безліч припущень про перейменування першого на версію другого. За своєю ціновою категорією OPPO Pad 2 обіцяє ставитися до Android-планшетів середнього класу.

Ціна

Дебют новинки намічено на кінець березня – початок квітня поточного року спільно з новою моделлю смарт-годин OPPO Watch 3. Приблизна вартість OPPO Pad 2 оцінюється в інтервалі від 245 до 310 доларів США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Специфікації

Точний розмір дисплея OPPO Pad 2 поки не розголошується, але в компанії підтвердили, що він буде більшим, ніж у попередника, тобто більше 11 дюймів.

Нова панель дисплея матиме роздільну здатність 2800 x 2000 пікселів і підтримуватиме частоту оновлення екрану 144 Гц, технології Dolby Vision і HDR10+.

Автономну роботу OPPO Pad 2 підтримує акумулятор ємністю 9500 мАг, при цьому потужність зарядного пристрою становить 67 Вт. OPPO Pad першого покоління мав акумулятор ємністю 8360 мАг та підтримку швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

За попередніми даними, апаратну частину OPPO Pad 2 очолить процесор MediaTek Dimensity 9000, який функціонуватиме в парі з 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті.

Працювати OPPO Pad 2 стане під управлінням ОС Android 13 в програмній оболонці ColorOS 13.

Варто зазначити, що згаданий на початку планшет OnePlus Pad почне продаватися з 7 лютого разом із смартфонами OnePlus 11 5G, OnePlus 11R 5G та телевізором серії OnePlus Q.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.