Найкращі смарт-годинники: які моделі купувати у 2023 році

Розповідаємо про найцікавіші моделі розумних годинників у 2023 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумний годинник вже давно став невід’ємним атрибутом сучасної людини. Вони не тільки дозволяють залишатися в курсі основних показників вашого організму і роблять тренування ефективнішими, але допомагають не пропустити важливий дзвінок або повідомлення навіть у дуже галасливій обстановці. Зрештою, це банальний статусний гаджет для формування вашого стилю. Тому і до покупки смарт-годинника потрібно підходити з розумом. Ми ж вирішили допомогти вам з виборів, склавши топ найкращих розумних годинників у 2023 році.

Samsung Galaxy Watch 5 44 мм

  • Екран: 1.4″ (450×450) Super AMOLED
  • ОС: Wear OS
  • Водонепроникність: IP68, WR50 (5 атм)

Минулого року Samsung випустила кілька нових смарт-годин, серед яких виявилися Galaxy Watch5 і набагато дорожчі за Galaxy Watch5 Pro. Причому остання модель практично не відрізняється від звичайних Watch5 у технічному плані, а її цінник пояснюється преміальним титаном корпусу та декількома іншими дрібницями. Загалом переплачувати за них навряд чи варто, тому ми і включили в топ не «прошку», а оригінальні Galaxy Watch5.

Свіжа розробка корейської компанії використовує яскравий AMOLED-дисплей, побудована на спритному чіпсеті Exynos W920 та пропонує повний набір всіх необхідних для фітнесу та занять спортом функцій. Вона вміє відстежувати пульс, рахувати кроки та калорії, моніторити рівень кисню в крові та якість сну, робити ЕКГ та вимірювати тиск. Тут є навіть датчик температури, але він доданий на виріст. Ну а акумулятора годинника вистачає приблизно на 2 дні роботи без підзарядки. Єдине, якщо у вас вже є Samsung Galaxy Watch4, то купувати Watch5 навряд чи варто – різниця між ними не така вже й велика.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch Series 8 45 мм

  • Екран: 396х484, OLED
  • ОС: Watch OS
  • Водонепроникність: IP6X, WR50 (5 атм)

Включивши в топ Samsung Galaxy Watch5, ми, звичайно, не могли обійти стороною і смарт-годинник Apple Watch Series 8. Тим більше, що ці моделі ріднить не тільки споконвічна конкуренція Samsung і Apple, але й відсутність у свіжій розробці купертинівців якихось особливих. інновацій – як і Galaxy Watch5, Watch Series 8 мінімально відрізняються від попередника. Відповідно, і купувати цей годинник власникам Watch Series 7 навряд чи варто. Натомість для решти вони стануть дуже цікавим придбанням.

Головна ж фішка смарт-годинника в датчику температури. Щоправда, користуватися ним самостійно поки не можна – годинник лише вимірює температуру під час сну, і не дозволяє активувати датчик ніяким іншим способом. Крім цього годинник дізнається, якщо ви впали або потрапили в автомобільну аварію. Вони роблять ЕКГ, вимірюють пульс, рівень кисню в крові та моніторять фізичну активність та фази сну.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro

  • Екран: 1,43″ (466×466) AMOLED
  • ОС: HarmonyOS
  • Водонепроникність: IP68, WR50 (5 атм)

Як і розробки Samsung і Apple, HUAWEI WATCH GT 3 Pro входять до числа кращих розумних годинників на ринку. Докладно ми говорили про них у нашому огляді , але все ж таки повторимо, що ця модель оснащується яскравим 1,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм і випускається у двох варіантах корпусу – з титану та кераміки. Останній, щоправда, набагато дорожчий за титанову версію гаджета.

Модель вигідно відрізняється від конкурентів чудовою автономністю – її батареї із запасом вистачає на тиждень роботи з активним моніторингом фізичних показників та функцією Always-On. Годинник також вміє знімати ЕКГ, моніторить пульс і фізичну активність, розбирається у фазах сну і має спеціальний режим дайвінгу, легко виживаючи при зануренні в прісну або морську воду на глибину до 30 метрів.

HUAWEI WATCH D

  • Екран: 1,64″ (456×280) AMOLED
  • ОС: HarmonyOS
  • Водонепроникність: IP68

Цілком заслужено в наш топ потрапили і HUAWEI WATCH D – перший розумний годинник компанії з функцією вимірювання артеріального тиску в реальному часі. Для цього вони оснащуються помпою, здатною нагнітати тиск до 40 кПа, а роль манжети виконує ремінець годинника.

Є пристрій і традиційні для смарт-годин функції. Вони дозволяють моніторити пульс, кількість пройдених кроків та витрачених калорій, знімають ЕКГ, вимірюють рівень кисню в крові, аналізують якість сну, рівень стресу та вміють вимірювати температуру шкіри. Акумулятора годинника вистачає приблизно на тиждень роботи.

Garmin Fenix ​​7X Sapphire Solar

  • Екран: 1,4″ (280×280) AMOLED
  • ОС: Garmin OS
  • Водонепроникність: WR100 (10 атм)

Garmin Fenix ​​7X Sapphire Solar явно зайві для простих користувачів, але цей годинник може стати відмінним компаньйоном для професійних спортсменів, пропонуючи найширші можливості щодо відстеження та аналізу фізичної активності. Стануть в нагоді вони і тим, хто активно подорожує, ходить у походи і взагалі любить довше знаходитися далеко від цивілізації – завдяки сонячній батареї годинник може працювати без підзарядки більше року.

У годиннику встановлено 1,4-дюймовий дисплей, вони без проблем зможуть пережити занурення під воду на глибину до 100 метрів, а сам гаджет не тільки відстежує фізичну активність, але й може знімати показники з додаткових аксесуарів на кшталт велосипедного датчика швидкості/частоти обертання. Головний мінус розробки Garmin у її високій ціні та надмірних для звичайних людей функціях, що перетворює її нехай у чудовий, але все-таки нішевий продукт.

Amazfit GTS 4

  • Екран: 1,75″ (390×450) AMOLED
  • ОС: Zepp OS
  • Водонепроникність: WR50 (5 атм)

Тим, кому потрібний годинник подешевше, напевно сподобається модель Amazfit GTS 4. Пристрій оснащується прямокутним 1,75-дюймовим AMOLED-екраном з високою яскравістю до 1000 нит і пропонує простий, але стильний дизайн, що сподобається багатьом користувачам.

Новий датчик BioTracker 4.0 PPG підвищує точність вимірювань Amazfit GTS 4 порівняно з попередником. Годинник вміє цілодобово стежити за пульсом, рівнем кисню в крові та рівнем стресу, вважає пройдену відстань та витрачені калорії, обчислює індекс персональної активності (PAI), а їх акумулятора вистачає на 7-8 днів роботи без підзарядки.

Xiaomi Watch S1

  • Екран: 1,43″ (466×466) AMOLED
  • Водонепроникність: WR50 (5 атм)

Xiaomi Watch S1 приваблюють класичним дизайном звичайних наручних годинників та поєднанням щодо доступного цінника та преміальних матеріалів – корпусу з нержавіючої сталі, сапфірового скла екрану та шкіряного ремінця. Загалом це відмінний статусний продукт за невеликі гроші, до того ж, що володіє всіма атрибутами смарт-годин.

Розумний годинник оснащується 1,43-дюймовим AMOLED-екраном і власним GPS-модулем. Вони відстежують фізичну активність, моніторять пульс, кількість спалених калорій та рівень кисню в крові, при цьому витримуючи занурення під воду на глибину до 50 метрів. Акумулятора пристрою вистачає на 12 днів без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.