Які функції обов’язково мають бути у фітнес-браслеті

На масовому ринку фітнес-браслети з’явилися недавно. Раніше ними користувалися здебільшого лише спортсмени та представники певних професій. У таких пристроїв сьогодні досить багато можливостей. Але наскільки такі функції справді потрібні та корисні?

Найпопулярнішими функціями фітнес-браслетів є такі. Це моніторинг сну, крокомір, розумний будильник, лічильник калорій, вимірювання тиску, пульсометр, рівень насичення крові киснем. І вони стануть дійсно корисними для середнього споживача, який займається спортом і стежить за своїм здоров’ям.

Для вимірювання тиску у фітнес-браслеті встановлюються спеціальні датчики із світлодіодами зеленого кольору. Вони допомагають точно визначити тиск у русі.

Також завдяки фітнес-браслету ви отримаєте інформацію про тривалість кожної із фаз сну, про глибину цих фаз. Сюди можна віднести дані про насиченості крові киснем вночі .

Розумний будильник корисний не всім. Якщо у вас вже чітко збудований режим, то він не знадобиться. Допоможе він тим, хто постійно перебуває в роз’їздах, через роботу не може вставати і лягати спати в один і той же час, страждає на посттравматичне розлад, регулярно бачить кошмари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.