Airpods Pro чи Airpods Pro 2. Які навушники вибрати в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі оптимальної моделі навушників для айфона користувачі стикаються з проблемою: що краще – Airpods Pro або Airpods Pro 2? На вигляд аксесуари вкрай схожі між собою. Але вони мають багато відмінностей, які зумовлюють вибір конкретної моделі власниками iPhone.

Що спільного між Airpods Pro та Airpods Pro 2?

Навушники мають багато спільного. Наприклад, зовнішній вигляд упаковки. Чохол Airpods Pro та Airpods Pro 2 схожі між собою і візуально, і за параметрами. Вони мають однакову округлу прямокутну форму.

Чохол від версії Airpods Pro до Airpods Pro 2 підійде, тому при покупці нової версії аксесуарів витрачатися на захист до гарнітури не доведеться. Але варто знати про перекриття динаміка та отвори для чохла. Хоча для деяких користувачів цей фактор не є критичним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сигнал при втраті навушників залишився і в другій версії гарнітури. Як і першому випадку, звук буде тихим, але виразним.

В обох випадках заряджання для навушників використовується бездротове. Але в Airpods Pro 2 є можливість використовувати для відновлення акумулятора зарядний пристрій від годинника Apple Watch.

Переваги Airpods Pro 2 від Airpods Pro

Оновлена ​​версія навушників Apple має фішки, які приваблюють покупців. Наприклад, динамік на чохлі, який повідомляє про підключення зарядки або телефону до навушників, а також розміщення гарнітури в упаковці. Airpods Pro 2 має чіп, що дозволяє визначити точне розташування навушників у разі втрати.

Тривалість роботи Airpods Pro 2 збільшилась. Без використання кейсу вони працюватимуть 6 годин без перерви, а при підзарядці – до 30 годин. У попередників показники були скромнішими: 4,5 години та 24 години, відповідно.

Airpods Pro 2 поставляються з новим комплектом амбушюр. Тепер серед інших розмірів з’явився XS, що зробило його комфортнішим для деяких користувачів, яким колишні версії гарнітури були великі.

Можливість створення просторового аудіо в новій версії Airpods Pro 2 також залишилася. Але сервіс покращили, і тепер можна виконати персональні опції функції.

Якість звуку та шумозаглушення

У новій версії аксесуарів шумозаглушення буде більш якісним, так як динамік винесли як окремий датчик. Також з’явився режим «прозорості звуку», керувати яким можна через «Параметри» на сполученому телефоні. Домогтися покращеного придушення шумів вдалося завдяки використанню нового чіпа. Завдяки йому всі гучні звуки до 50 дБ навушники зможуть придушити, що особливо актуально для мешканців галасливих районів та великих міст.

Нова функція, яка також має Airpods Pro 2, але якої немає в попередній версії – можливість перевірити, наскільки децибел зменшили гучність навушники. Для цього потрібен сполучений годинник Apple, на екрані якого з’явиться потрібна інформація після взаємодії з аксесуаром.

Звук у версії Airpods Pro 2 став чистішим, усі баси чутні виразніше. Різниця найбільш помітна під час використання останніх версій айфона, наприклад 14 Pro. Перемикати гучність тепер можна одним свайпом на поверхні навушників.

Що ж краще: Airpods Pro чи Airpods Pro 2?

Відповідаючи на запитання, чи варто купувати нову версію навушників Airpods Pro 2, відповідь однозначна – так, варто. Функціонал було оновлено за кількома позиціями. Головне, що в нових навушниках Apple звук дійсно став чистішим, голоснішим, виразнішим. Поліпшилося шумозаглушення та додалися особливі функції, які швидко оцінили нові користувачі навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.