Acer представила свій аналог iMac – симпатично і сучасно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Acer показала новинку – настільний комп’ютер, виконаний на кшталт iMac. Про це написали в Gizmochina.

Реклама

Згідно з джерелом, реліз новинки відбувся на виставці CES 2023. Acer показала настільний комп’ютер-моноблок, зроблений за принципом iMac: вся «начинка» знаходиться не в окремому корпусі, а розміщена прямо всередині монітора. Лінійка комп’ютерів дістала назву Aspire S AIO.

Моноблок вийшов у двох діагоналях: 27 та 32 дюйми. Роздільна здатність дисплеїв в обох випадках – QHD +. Комп’ютер менше отримав процесор Intel Core 12-го покоління та інтегровану графіку Intel Iris Xe. Більш просунута версія ПК на 32 дюйми оснащена чіпом Intel Core 13-го покоління та графікою Intel Arc A-серії. Корпус новинок виконаний із алюмінію, а дисплей можна нахиляти для зручнішого перегляду. Вбудована веб-камера має роздільну здатність FHD 1080p, але в комплекті додатково поставляється виносна камера з роздільною здатністю QHD. Два вбудовані динаміки підтримують DTS Surround.

Acer вже озвучила вартість комп’ютерів. Версія з 27”-дисплеєм коштуватиме 1200 доларів США, а 32-дюймовий варіант коштує від 1700 доларів. Обидві новинки почнуть продаватися протягом 2023 року, продажі поступово розгорнути в різних регіонах. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: