Acer представила свій аналог iMac – симпатично і сучасно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Acer показала новинку – настільний комп’ютер, виконаний на кшталт iMac. Про це написали в Gizmochina.

Згідно з джерелом, реліз новинки відбувся на виставці CES 2023. Acer показала настільний комп’ютер-моноблок, зроблений за принципом iMac: вся «начинка» знаходиться не в окремому корпусі, а розміщена прямо всередині монітора. Лінійка комп’ютерів дістала назву Aspire S AIO.

Моноблок вийшов у двох діагоналях: 27 та 32 дюйми. Роздільна здатність дисплеїв в обох випадках – QHD +. Комп’ютер менше отримав процесор Intel Core 12-го покоління та інтегровану графіку Intel Iris Xe. Більш просунута версія ПК на 32 дюйми оснащена чіпом Intel Core 13-го покоління та графікою Intel Arc A-серії. Корпус новинок виконаний із алюмінію, а дисплей можна нахиляти для зручнішого перегляду. Вбудована веб-камера має роздільну здатність FHD 1080p, але в комплекті додатково поставляється виносна камера з роздільною здатністю QHD. Два вбудовані динаміки підтримують DTS Surround.

Acer вже озвучила вартість комп’ютерів. Версія з 27”-дисплеєм коштуватиме 1200 доларів США, а 32-дюймовий варіант коштує від 1700 доларів. Обидві новинки почнуть продаватися протягом 2023 року, продажі поступово розгорнути в різних регіонах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.