OnePlus Buds Pro 2 офіційно презентовано

Компанія OnePlus сьогодні провела великий захід у Китаї, де ми побачили анонс нового флагманського смартфона OnePlus 11. Окрім нього, в рамках презентації нам показали нові флагманські навушники OnePlus Buds Pro 2, які отримали покращене активне поглинання шумів, підтримка просторового аудіо Dolby Atmos та тюнінг звуку від бренду Dynaudio.

OnePlus Buds Pro 2 стали логічним наступником минулорічних OnePlus Buds Pro, зберігши такий самий дизайн з двовідтінковим корпусом та матовим зарядним кейсом. У навушниках використовуються ті самі 11-міліметрові динаміки та 6-міліметрові високочастотні динаміки. Є підтримка Bluetooth 5.3 та активне поглинання шумів до 48 дБ. На кожному навушнику є по три мікрофони, що дозволяє оптимально захоплювати голос користувача та відсікати зовнішні шуми.

У OnePlus Buds Pro 2 є підтримка кодеків AAC, SBC та LC3, а підтримка кодека LHDC 5.0 для високоякісної передачі звуку по Bluetooth має бути додана у майбутньому апдейті. Підтримується ігровий режим із затримкою на рівні 54 мілісекунд, а також деякі фішки для пристроїв на базі ColorOS 11. Нові девайси Oppo та OnePlus також підтримують подвійне підключення до цих навушників, є можливість легкого перемикання між пристроями.

У компанії OnePlus заявляють, що навушники забезпечують до 39 годин на єдиному заряді (з дозарядкою від кейса), та до 25 годин при увімкненому активному поглинанні шумів (знову ж, береться сумарний показник автономності з декількома підзарядками від кейса). Кейс можна заряджати через USB-C, або ж бездротовим способом – є підтримка стандарту Qi. Вартість моделі на старті продаж, який відбудеться вже 9 січня, складає 130 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.