У Windows 10 з’явиться вкрай корисна можливість, яка повністю змінить спосіб роботи на комп’ютері

Операційна система Windows 10, за даними багатьох джерел, зараз є найпопулярнішою комп’ютерною ОС з усіх, які доступні на ринку. Щоб ще сильніше збільшити її частку на ринку програмного забезпечення компанія Microsoft постійно працює над розширенням її функціональних можливостей для покращення користувацького досвіду. Восени 2018 року відбудеться реліз поновлення Redstone 5, яке принесе з собою безліч нових функцій, однією з яких стане Sets.

Вже скоро, буквально через кілька місяців, у Windows 10 з’явиться вкрай корисна можливість, яка змінить спосіб роботи на комп’ютері або планшеті, спростивши його. Компанія Microsoft повністю переглянула спосіб організації робочого простору, щоб підвищити продуктивність людини навіть на ноутбуках, оснащених невеликою діагоналлю екрану. Для цього вона впровадила функцію під назвою Sets.

Функція Sets вдає із себе щось на зразок браузерних вкладок, які працюють у всіх додатках, запущених в Windows 10. Наприклад, в одне вікно користувач може додати відразу дві програми – Microsoft Word (Office) і додаток для заміток OneNote. В такому випадку, для перемикання між ними, буде досить скористатися комбінацією клавіш на клавіатурі або ж просто один раз клікнути мишкою на потрібну вкладку.

Вікна будуть зберігати свої розміри незалежно від того, яка програма запущена. Нова функція в Windows 10 є вкрай корисною, тому як вона насправді змінює досвід роботи на комп’ютері або планшеті, роблячи його простішою. Тепер замість використання декількох робочих столів з розкиданими на них іконками можна просто згрупувати потрібні програми в певні вікна, щоб потім мати можливість швидко перемикатися між ними.

Функція Sets вже доступна інсайдерам, тоді як звичайні власники комп’ютерів на Windows 10 отримають до неї доступ восени 2018 року. Зараз Microsoft активно працює над тим, щоб всі сторонні програми забезпечення підтримували нову можливість, щоб його розробникам не довелося вносити в програми та ігри будь-які зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.