Xiaomi випустила найкращу швидку зарядку для iPhone за 400 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оригінальний зарядний пристрій від компанії Apple для iPhone має потужність 20 Вт, а купити його у великих магазинах можна за 1500 – 2000 грн. Чи варто говорити, що співвідношення ціни та якості знаходиться на дуже низькому рівні, проте вихід із цієї ситуації є. В основі швидкого заряджання iPhone, iPad та Mac лежить технологія USB Power Delivery, яка може бути впроваджена у свої зарядні пристрої будь-яким стороннім брендом, оскільки це не власна розробка Apple. Скористатися цим вирішила китайська корпорація Xiaomi, яка відома у всьому світі своїми високотехнологічними і вкрай просунутими у всіх відношеннях продуктами. Тепер асортимент товарів бренду поповнився новим зарядним пристроєм із підтримкою стандарту PD, який необхідний для швидкого заряджання пристроїв «яблучної корпорації».

Зарядний блок Xiaomi має потужність 33 Вт, що робить його відчутно потужнішим від оригінального від Apple, забезпечуючи відчутний запас на майбутнє. Крім того, завдяки такій потужності, розраховувати на швидку зарядку можуть користувачі iPad, а ось комп’ютери Mac заряджатимуться не так швидко, як зі стандартним блоком живлення через вищу потужність такого. При цьому, нехай потужність зарядного пристрою Xiaomi і вище більш ніж у півтора рази, але за своїми розмірами воно приблизно вдвічі компактніше за оригінальний блок від Apple. Така особливість робить його ідеальним вибором для подорожей і таких випадків, коли наявність вільного місця, наприклад у сумці, дуже обмежена. Все це стало можливим завдяки використанню інноваційної технології GaN.

Само собою, що нова зарядка від Xiaomi на 33 Вт може використовуватися не тільки для заряджання продукції Apple, але і для заряджання гаджетів від будь-яких інших брендів, включаючи Poco і Redmi. Завдяки компактним скромним розмірам, високій потужності і стильному сучасному дизайну, дана зарядка гарантовано точно зможе отримати неймовірно велику популярність. Цьому гарантовано сприятиме її вартість, яка знаходиться на рівні $10 доларів. Таким чином, у перекладі в гривні цей зарядний пристрій обійдеться всім бажаючим в 400 гривень, і така вартість робить його вкрай привабливим повною мірою. Пристрій виконаний із спеціального пластику білого кольору, який не горить при високій температурі і має відмінну стійкість до фізичного впливу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник заявляє про наявність усіх необхідних захистів, у тому числі від перегріву, стрибків напруги, короткого замикання, займання та інших неприємних подій. Як запевняє Xiaomi, ця зарядка на 33 Вт здатна зарядити iPhone 14 Pro Max до 52% всього за 30 хвилин, а на повне заповнення заряду телефону Xiaomi Redmi Note 11 піде 38 хвилин, оскільки є підтримка технології Mi Turbo Charge. У комплект до блоку живлення, навіть не дивлячись на його скромну вартість, входять кабелі з конекторами USB Type-C і Lightning, тому докуповувати такі окремо не доведеться, хоча у всіх сучасних користувачів, безумовно, вже гарантовано є, тим більше що всі сучасні гаджети поставляються разом із зарядними кабелями, тоді як блоки живлення зазвичай, як правило, у комплект постачання виробники вже не включають.

Офіційний продаж зарядки Xiaomi GaN Type-C 33W розпочнеться на території Китаю вже 9 грудня, коли всі бажаючі та зможуть її собі придбати. Раніше повідомлялося, що китайська корпорація Xiaomi випустила бездротову зарядку AirPower для одночасного заряджання трьох пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.