Фішки розумних колонок, про які ви могли не знати

Розумні стовпчики — функціональні пристрої, які можуть серйозно полегшити життя свого власника. При цьому багато користувачів навіть не підозрюють про те, наскільки вони мають багато можливостей. Розкажемо в цій статті про найцікавіші функції розумних колонок, про які ви не знали. 

Тренажер для вимовляння звуків 

Корисний інструмент для дітей, який може замінити їм похід до логопеда. Функція є у багатьох розумних колонок. Вони спрямовані на повторення складних звуків та поєднань літер. Тренажер створений спільно з логопедами, тому змінюватись у його ефективності немає жодних підстав. 

Аудіовікторина 

Ще одна цікава функція, яку точно оцінять малі діти. Це вікторина, в якій потрібно вгадати тварину за звуком, яку вона відтворює. Всі звуки дуже реалістичні, тому впоратися із завданням можна без особливих зусиль. 

Розумний лічильник калорій 

Ходіть до зали та ретельно стежите за кількістю калорій, які споживаєте щодня? Тоді обов’язково скористайтеся цією функцією. Достатньо лише говорити колонці все, що ви з’їли у конкретний прийом їжі, а вона наприкінці дня видасть вам кількість спожитих калорій. 

Розшифровка харчових добавок 

Склад сучасних продуктів багатий на різні добавки, але як вони впливають на організм знають не всі. Тут допоможе розумна колонка. Просто вимовте її назву і ви зможете отримати всю інформацію про добавку. Любителі здорового способу життя обов’язково беріть на замітку. 

Голосова пошта 

Якщо набирати повідомлення вручну не хочеться, можна набивати їх голосом. Достатньо запустити функцію та запам’ятати свій унікальний ідентифікатор. Співрозмовник повинен зробити аналогічні дії, після чого ви зможете обмінюватися повідомленнями. Прослухати готові повідомлення можна через стовпчик, комп’ютер, смартфон або планшет. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.